Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #444 o Oscarech a reklamách


ikona
Mr. Hlad
jennifer lawrenceoscarpaul thomas andersonvíkendový výplach
Točí lepší reklamy Spike Jonze, nebo Edgar Wright? Jak dopadl souboj Jennifer Lawrence a detektoru lži? A co dělá emocionální kaskadér?  

Další výplach

První reklama týdne
Spike Jonze je jeden z nejzajímavějších režisérů vůbec a je jedno, jestli točí film jako V kůži Johna Malkoviche nebo Ona, klip pro Fatboy Slima nebo reklamu na HomePod, blbinu od Applu, která vám (minimálně podle Jonzeho reklamy) přinese do života spoustu radosti. 

Druhá reklama týdne
Reklamy umí i Edgar Wright, režisér Baby Drivera se tentokrát rozhodl věnovat se botám značky Nike, přizval si k tomu Kevina Harta, Billa Nye nebo Kobeho Bryanta a je to vcelku fajn. Tak se na to podívejte

 

Detektor týdne
Jennifer Lawrence teď můžete vidět ve špionážním thrilleru Rudá volavka. V kinech se mu nedaří tolik, jak asi tvůrci doufali a popravdě žádná velká pecka to není. Na druhou stranu díky Rudé volavce se povedlo posadit oscaorovou hvězdu k detektoru lži. Pokud chcete vědět, co na sebe musela prozradit, klikejte

 

Song týdne
The Lonely Island měli za úkol složit pro Oscary písničku. Zvládli to, jejich Why Not Me ale nakonec na ceremoniálu nezaznělo a my jsme tam nemohli zjistit, že společenství Chrisů chce vlastního Oscara a že Thor s Wonder Woman předvedli v kinech lepší výkon než Meryl Streep. Proč? Celé by to stálo hrozně moc peněz. Ale kdyby se našly, mohlo to vypadat nějak takhle

 

Úvod týdne
Ještě než se vyhlásí Oscaři, ještě před tím, než všichni nominovaní usednou na svá místa, musí se všechny hvězdy předvést na červeném koberci. K Oscarům to zkrátka patří, ať už se vám to líbí, nebo ne. Ale když se z toho udělá retro sestřih, má to docela styl

 

Montáž týdne
Oscaři slavili letos devadesát let a to je sakra hodně, takže si dovolili připomenout tohle výročí i během slavnostního večera. Pokud jste nekoukali, tak vám asi uteklo a to by byla škoda, protože se připomínalo tímhle sakra dobrým videem. 

Sport týdne
Natočit sportovní film není žádná sranda a potěšit diváky je v tomhle případě zatraceně těžké. Nejenom že se filmaři musí připravit na střet s publikem, které žádá takové ty klasiky jako svižnou režii, chytrý příběh a dobré herce, ale i se sportovními odborníky. Ti mají dost často pocit, že celý svět potřebuje vědět, že Sylvester Stallone FAKT NENÍ BOXER. No ale s trochou snahy se dá i tenhle problém vyřešit

 

Vizuální génius týdne
Paul Thomas Anderson sice letos na Oscarech s Nití z přízraků trochu narazil, ale to, že jde o neskutečně schopného a zajímavého režiséra, mu nikdo odpárat nemůže. Nebo znáte jiného filmaře, který svoje scény vymýšlí podle párků v rohlíku? Ona to sice asi není pravda, ale mohla by být! 

 

Kaskadér týdne
Asi všichni víme, že existuje velký rozdíl mezi hvězdou a hercem. Herec umí hrát, spousta hvězd jen dobře vypadá. Arnold Schwarzenegger nebo Gal Gadot možná utáhnou svým jménem film, na place ale potřebují mnohdy pomoct, aby vyjádřili složitější emoce. Naštěstí je tu Bradley Whitford, nejlepší emocionální kaskadér v branži. 

 

Duel týdne
Minule jsme se ptali, kterého z bývalých moderátorů oscarového večera byste znovu rádi viděli v akci a vyhrál to Hugh Jackman, rozhodně by vám ale nevadil ani návrat Billyho Crystala. 

 

Dnes se podíváme na chystaný český velkofilm Petra Jákla a chceme vědět, kdo by si podle vás měl zahrát Jana Žižku. Jména českých i zahraničních herců házejte do předmětu a v textu se zkuste rozepsat. 

Za týden zdar. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace