Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nová krev pro Terminátora


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerjames cameronlinda hamiltonmackenzie davisterminator
Kdo se přidá k Arnoldovi a Lindě Hamilton? 

Když se před třemi lety objevil v kině Terminator: Genisys, nebyla to hezká podívaná. Dostali jsme sice Arnolda v jeho ikonické roli, ale jinak šlo o nudnou a nenápaditou sci-fi, která s odkazem předchozích filmů zacházela jako s hadrem, nedávala moc smysl a i přes hodně velký rozpočet vlastně nepředvedla nic, co by stálo za pozornost. A po právu v kinech neudělala zrovna vyrvál. Terminátor je ovšem značka, která to hned tak nezabalí. Nový film by měl do kin dorazit 26. července 2019, režie se ujme tvůrce prvního Deadpoola Tim Miller a poprvé od dvojky se vrací i James Cameron, jenž bude produkovat. 

 

O zápletce nevíme zatím vlastně nic, jen to, že půjde do značné míry o restart a vrátí se nejen Arnold Schwarzenegger, ale i Linda Hamilton. A ti teď lákají novou tvář. O roli s tvůrci jedná talentovaná Mackenzie Davis, tu jste mohli vidět třeba v Blade Runner 2049 nebo v Marťanovi. Zahrát by si měla člověka a prý půjde o vojandu/vražedkyni na důležité misi. Možná nový Kyle Reese? Zatím těžko říct. I když to má být důležitá role, nebude to role hlavní. Tvůrci hledají mladou latinoameričanku, kolem které by se točil nejen reboot, ale celá nová terminátoří trilogie. Pokud chtějí tu premiéru stihnout, měli by si pospíšit. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace