Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jan Žižka ulovil slavného producenta


ikona
KarelR
cassian elwesjan zizkapetr jakl
Kingdom Come: Deliverance hájí české barvy v herní sféře. Jan Žižka zkusí něco podobného v té filmové. 

Možná jste zaznamenali, že se chystá celovečerák o Janu Žižkovi. Petr Jákl si po Kajínkovi a Ghoulovi ukousne sakra velké sousto, jeho novinka má totiž stát 275 milionů korun, což z ní udělá nejdražší český film všech dob.

Jen pro srovnání bych zmínil, že slovenské drama Bathory vyšlo na 328 milionů korun. Zároveň se však sluší zdůraznit, že byste neměli čekat dalšího Gladiátora, jelikož 275 milionů korun znamená zhruba 13 milionů dolarů.

Z Hollywoodského pohledu vlastně bude Jan Žižka malým nezávislákem. A možná proto chce s Jáklem pracovat Cassian Elwes, expert na ambiciózní malé produkce. Že jste o bráchovi slavnějšího Caryho nikdy neslyšeli? Upřímně v tom nejste sami. Wikipedie ale tvrdí, že Elwes řešil financování a distribuci u víc než 300 filmů, takže je vyhledávaným nezávisláckým guru.

Ze všech jeho projektů snad stačí jmenovat Blue Valentine, Margin Call, Zemi bez zákona, Vše je ztraceno nebo Mudbound. Elwese tak zná spousta hollywoodských hvězd, které se teď můžou porvat o roli Jana Žižky.

Ano, Jákl chce jednoho ze sedmi neporažených vojevůdců obsadit slavným zahraničním hercem. A další postavy by na tom mohly být podobně. Víc informací ale zatím nemáme, jelikož se spolupráce s Elwesem teprve rozjíždí a kdo ví, ke komu Jana Žižku nakonec zavede.

Máte nějaký rozumný tip? Určitě ho nasypte do diskuze. Na rozdíl od většiny podobných případů je totiž možné, že si ho Jákl opravdu přečte.

---

Vytáhni v hospodě: Petr Jákl samozřejmě nechybí v Kingdom Come: Deliverance. Byl už v traileru.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace