Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Thor proti mimozemšťanům


ikona
Mr. Hlad
chris hemsworthmen in blackthor
Chris Hemsworth se po Avengers možná vrhne na další velkou filmovou sérii. A porve se s návštěvníky z vesmíru.  

Skoro každý herec z marvelovek se pokouší najít si nějakou bokovku. Pokud možno druhou velkou sérii, která by znamenala stabilní přísun peněz, fanoušků a popularity. A když už ne sérii, tak alespoň nějakou jinou práci, v níž by se mohl předvést i v trošku jiné herecké poloze. Robert Downey Jr. může vždycky utéct k Sherlocku Holmesovi, Chris Evans preferuje menší projekty a pokukuje po režii a Jeremy Renner se Scarlett Johansson také zkouší více či méně ambiciózní věci. A pak je tu Chris Hemsworth. Ten se hodně spálil s thrillerem Hacker, třetí díl Sněhurky a lovce taky asi neuvidíme a dobrodružné V srdci moře skončilo jako propadák. Ukázalo se však, že tenhle Australan má docela velký smysl pro humor a komediální poloha mu sedí.

 

V Bláznivé dovolené nebo v Krotitelích duchů měl sice menší role, ale vlastně byl na obou filmech možná tím nejlepším a teď to vypadá, že by se mohl dostat k trochu zajímavější práci. Momentálně totiž jedná o hlavní roli v nové verzi Mužů v černém. Tu plánuje režisér osmičky Rychle a zběsile a Straigt Outta Compton F. Gary Gray a mělo by jít o film v duchu Jurského světa, tedy něco mezi sequelem a restartem. S účastí Willa Smithe nebo Tommyho Lee Jonese se moc nepočítá a dostaneme maximálně nějaké cameo a prostor mají mít nové tváře. O zápletce se moc neví, ale měli bychom se podívat do Londýna, kde budou problémy s mimozemšťany řešit „bílý hrdina, černošská hrdinka a postarší pán.“ Jestli se Hemsworth projektu upíše, nejspíš zjistíme brzy. S premiérou se ale v každém případě počítá na červen 2019. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace