Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Velké plány pro X-Meny


ikona
Mr. Hlad
deadpoolgambitnew mutantssilver surferx-forcex-men
Kdy uvidíme dalšího Deadpoola, nové X-Meny a kteří hrdinové se můžou začít těšit na vlastní filmy?  

Foxové vypustí letos do kin dvě comicsovky. A zatímco druhý Deadpool vypadá celkem dobře a čekáme, že i přes výměnu režiséra si minimálně udrží kvalit, s X-Men: Dark Phoenix je to trošku složitější. Na jedné straně tu máme velkohubá prohlášení o další velké comicsové revoluci a jeden z nejslavnějších x-menovských příběhů vůbec, nervozitu však trošku vyvolává jméno Simona Kinberga, což je sice zkušený scenárista a producent, ale jako režisér bude debutovat. A potenciální problém může být i v tom, že Sophia Turner ze Hry o trůny a minulých X-Menů bude mít mnohem důležitější a náročnější roli, což se vzhledem k jejím velmi omezeným hereckým schopnostem může ukázat jako problém. Foxové už ale plánují další věci. 

 

Letos jsme měli vidět i hororovější New Mutants, do kin však nakonec dorazí až 22. února 2019 a v létě se bude přetáčet. Objevily se zvěsti, že původní verze se testovacímu publiku nelíbila a film nebyl moc děsivý, Maisie Williams to ovšem vyvracela, kudy chodila. Teď se však ukázalo, že přetáčky nebudou zrovna malé a dokonce se do filmu bude přidávat úplně nový charakter. No uvidíme, snad nás nečeká průšvih. V říjnu se ovšem začne točit i úplná novinka. Týmovka X-Force, ve které se sejdou Deadpool, Cable a pár dalších hrdinů, je v plánu už vcelku dlouho a pokud se na podzim opravdu spustí kamery, je možné, že výsledek uvidíme 22. listopadu 2019, právě s tímhle datem se operovalo někdy vloni v létě. Režírovat bude Drew Goddard, scenárista Marťana a režisér skvělé Chaty v horách. 

 

To pořád ale není všechno. Studio stále doufá, že se jim povede najít režiséra a do kin se podívá i mutant Gambit. Channing Tatum se na roli drsňáka, který likviduje protivníky s pomocí energií nabitých karet, chystá už celkem dlouho, ale od projektu už uteklo několik filmařů, takže je otázka, jestli je premiéra 7. června 2019 reálná. A aby toho nebylo málo, u Foxů se prý pořád pracuje i na spin-offu Fantastické čtyřky, který by se měl věnovat záporákovi Doctoru Doomovi a do kin ho pošle tvůrce seriálového Farga Noah Hawley. V neposlední řadě se počítá se spin-offem mutantky Kitty Pryde a teď navíc foxové ohlásili i to, že by rádi natočili sólovku Silver Surfera. Takže je toho dost. Snad s kvantitou přijde i kvalita. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace