Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Comicsový Aquaman ještě není hotový, ale už má nadšené ohlasy


ikona
KarelR
aquamandc comicsjames wanjustice league
U Warnerů vědí, že je nejdůležitější vykročit správnou nohou. A tak v tom vehementně pokračují... 

Upřímně nevím, jestli se mám smát nebo brečet. Na internet totiž dorazily první reakce na Aquamana, které pochází od lidí, jejich kamarádi byli na testovací projekci (!). Film je podle nich suverénní comicsovou peckou, která má skvělou akci, spoustu emocí a luxusního záporáka, jenž připomíná Lokiho. Situaci tak drobně kalí jen to, že do premiéry zbývá 10 měsíců, že mluvíme o testovací projekci a že Warneři tyhle šarády rozehrávají pravidelně.

Ano, správně si vzpomínáte na interní nadšení z Batman vs. Superman, Suicide Squad a Justice League, jež pokaždé dopadlo vy-víte-jak. Aquaman je však novým extrémem, jelikož se musela promítat těžce nehotová pracovní verze (opakuji, 10 měsíců do premiéry!), kterou James Wan určitě nechce rozebírat s půlkou internetu.

Teď už má ale smůlu. Marketingová kolečka se roztáčí ve chvíli, kdy trikaři ještě nedokončili ani první trailer, a DC fandové se, ehm, začínají těšit na další triumf. Nejhorší je, že Wanovi dost fandíme a nikoho by nepřekvapilo, kdyby natočil nejlepší film z comicsového vesmíru od DC. Tyhle informační úniky ale začínají být čím dál tím směšnější, a i když se Warneři konečně snaží o damage control (Joss Whedon třeba líčil, jak nemohl Batgirl vymyslet příběh...), pořád je to akorát velká bolest, která ne a ne skončit.

...

Vytáhni v hospodě: Testovací projekce mimochodem potvrdila, že se Aquaman odehrává po Justice League. Ve filmu se totiž mluví o boji se Steppenwolfem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace