Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Iron Manova bokovka a detektivka s Willisem


ikona
Mr. Hlad
bruce willisedward nortonna obzorunicole kidmanrobert downey jr.
S kým si pokecá Robert Downey Jr.? Zvládne Edward Norton režírovat Bruce Willise? A proč Zac Efron vraždí lidi?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V hororu The Turning bude Mackenzie Davis z Blade Runnera a Marťana pomáhat s výchovou dvou neposedných a tak trochu děsivých dětí. Zac Efron si v dramatu Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile vyzkouší seriózní herectví a zahraje si hrůzného sériového vraha Teda Bundyho. 

 

Robert Downey Jr. si zahraje v rodinné podívané The Voyage of Doctor Dolittle a čeká ho tu role doktora, který zjistí, že dovede mluvit se zvířaty. V Red Joan se Judi Dench vrací do světa tajných agentů a špiónů. Nebude ale šéfovat Bondovi, místo toho si zahraje Angličanku, která dlouhá léta pracovala pro KGB. 

 

Ve válečném dramatu The Kill Team se mladý voják bude muset vyrovnat se situací, kterou nečekal. Zjistí, že jeho velitel si rozkazy vykládá po svém a že je jen velmi tenká hranice mezi vraždou a válkou. V komedii The Revenger: An Unromantic Comedy zjistí hlavní hrdina těsně před svatbou, že jeho nastávající je ve skutečnosti vypočítavá potvora. 

 

Edward Norton si v The Motherless Brooklyn vyzkouší režisérské řemeslo, zároveň si ale zahraje i hlavní roli. Děj se bude odehrávat v padesátých letech, kdy svérázný soukromý detektiv pátrá po tom, kdo mu zabil kamaráda a mentora Bruce Willise. V The Goldfinch se bude Nicole Kidman starat o kluka, jehož rodiče zemřeli při teroristickém útoku. 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace