Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo půjde po krku John Wickovi?


ikona
Mr. Hlad
chad stahelskijohn wickkeanu reeves
Na scénu se vrací staří protivníci i noví nepřátelé.  

Konec akčního nářezu John Wick 2 naznačil, že ve trojce nás čekají celkem velké věci. Hlavní hrdina porušil pravidla a teď je na jeho hlavu vypsaná obří odměna, po které touží každý, kdo umí alespoň trošku střílet z pistole. Jak to s ním dopadne, to zjistíme už v květnu 2019. Režisér Chad Stahelski nedávno prozradil, že třetí díl nebude nutně epičtější a větší než dvojka, ale rozhodně by měl být ještě intenzivnější. Natáčet se začne už na konci dubna, takže snad se brzy objeví první fotky a videa naštvaného Reevese s nějakou obří krochnou. Lidí, kteří ho budou žadonit o kulku, bude i tentokrát dost. 

 

Vrací se hned několik starých známých. Dalo se počítat s tím, že se objeví Ian McShane jako správce hotelu Continental, kde se ubytovávají nájemní vrazi, ale dorazí i Laurence Fishburne, jenž se mihl ve dvojce jako král newyorských bezdomovců a trochu překvapivě i další dva veteráni. Druhé kolo s Johnem Wickem si dá Common i Ruby Rose. Oba to sice minule tak tak rozdýchali, respektive u  Ruby Rose to vypadalo, že to nerozchodila, ale asi chtějí nášup. Hlavního záporáka si ovšem zahraje Hiroyuki Sanada z Posledního Samuraje nebo The Wolverine, jenž se s Reevesem sešel v propadáku 47 róninů. Drsňáky umí, takže jsme na něj docela zvědaví. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Reeves se údajně snaží do filmu zlákat i Tildu Swinton. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace