Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Fantasy ve stylu Johna Wicka?


ikona
Mr. Hlad
chad stahelskijohn wicksandman slim
Místo pistolí kouzla, místo gangsterů démoni. A mezi tím režisér, který umí akční scény jako málokdo v branži. Máte zájem? 

John Wick pomohl posunout akční scény na novou úroveň a představil Hollywoodu a divákům dva režiséry, kteří by mohli předvést časem hodně velké věci. David Leitch a Chad Stahelski mají solidně našlápnutou kariéru a začínají se motat kolem čím dál zajímavějších projektů. Po společné jedničce se rozdělili a Leitch natočil velmi slušnou Atomic Blonde, brzy uvidíme jeho dvojku Deadpoola a měl by se ujmout spin-offu Rychle a zběsile, jenž se má točit kolem postav Jasona Stathama a Dwayna Johnsona. Stahelski mezi tím stihl dvojku Wicka, dělá na třetím dílu a jeho jméno padlo v souvislosti s adaptací comicsové pecky Kill or Be Killed nebo s novým Highlanderem. Teď to ale vypadá, že Stahelski půjde do úplně jiného projektu. 

 

Pro Studio 8 by měl totiž rozjet temnou fantasy sérii Sandman Slim, jejíž knižní předlohu napsal Richard Kadrey a momentálně má devět dílů. Jejím hrdinou je James Stark přezdívaný Sandman Slim, ukecaný drsňák, jenž má celkem blízko k nadpřirozenu. I když trochu nedobrovolně, posledních pár let totiž strávil v pekle, kde bojoval každý den o krk, snažil se utéct Satanovým pohůnkům, přežít gladiátorské zápasy proti démonům a přijít na způsob, jak se vrátit na Zem. To se mu teď povedlo a on si konečně může vyříkat pár věcí s lidmi, kteří mu zabili přítelkyni a jeho samotného poslali do pekla. Scénář bude psát Kerry Williamson, která má na kontě velmi solidní sci-fi 7 životů. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Chad Stahelski byl kaskadér, který ve slavné Vráně dotočil scény Brandona Lee poté, co byl nešťastnou náhodou zastřelen. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace