Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od Deadpoola k Rychle a zběsile?


ikona
KarelR
hobbsjason stathamrychle a zbesilethe rockvin diesel
Vin Diesel je podle Rocka „candy ass“, takže spolu se Stathamem trhá partu. 

Ačkoliv se Vin Diesel rád tváří, že je rychlá a zběsilá parta rodinou, v posledních letech to moc neplatí. Vin se totiž na place osmého dílu nepohodl s Rockem, jehož už zřejmě nebavilo hrát druhé housle, a výsledkem je spin-off s pracovním názvem Hobbs and Shaw.

Chvíli to vypadalo, že se vlastního filmu Rocka a Stathama dočkáme bůh ví kdy. Chris Morgan ale rychle sepsal scénář, premiéra se stanovila na 26. července 2019 a začalo se mluvit o tom, že za kameru usedne Shane Black.

Tenhle sen se Rockovi bohužel nesplnil. Finální volba ale není žádný průšvih, jelikož o režii začal jednat David Leitch, který má na kontě Johna Wicka nebo Atomic Blonde (a brzy nám dodá Deadpoola 2). Leitch je v první řadě koordinátor kaskadérů, jenž (společně s Chadem Stahelskim) dělal akci Jurského světa nebo třetího Kapitána Ameriky. Spin-off Rychle a zběsile by tak měl zvládnout úplně v klidu a vlastně nemá důvod, aby se Universalu nakonec neupsal.

---

Vytáhni v hospodě: Rychle a zběsile 9 se odsunulo na 9. dubna 2020 a natočí ho Justin Lin, režisér třetího až šestého dílu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace