Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Black Panther má nadšené recenze


ikona
Mr. Hlad
black pantherchadwick bosemanmarvelprvní reakce
Výprava do Wakandy očividně nezklamala. 

Před týdnem se do světa dostaly první informace o tom, jak moc se povedl nebo nepovedl Black Panther. A pokud jste je četli, tak tušíte, že povedl. Jak jsme ale už mnohokrát zjistili, v případě prvotních ohlasů je potřeba být obezřetný. Zvlášť, když jsou nadšené. Teď už je naštěstí venku mnohem víc recenzí a vypadá to, že prvotní informace nelhahly. Black Panther je podle všeho pecka. A zatraceně velká. Na webu Rotten Tomatoes je v tuhle chvílí 64 recenzí. A 64 z nich je kladných.

Zatím se zkrátka nenašel nikdo, kdo by z marvelovské výpravy do Wakandy odcházel nespokojený. Ještě důležitější ale je, že je průměrné hodnocení Black Panthera 8,6/10. Třetí Thor má momentálně 7,5, Logan 7,9 a i velebená Wonder Woman skončila na 7,6. Je sice víceméně jisté, že se negativní ohlasy časem objeví a i ten průměr v hodnocení půjde dolů, ale nijak zásadní změny už nečekáme. Nová Marvelovka se jednoduše líbí.

Pochvaly sklízí Chadwick Boseman, ale i všichni ostatní herci a spolu s nimi také špionážní atmosféra, kostýmy i skvělý příběh. Hlavně ale prý Black Panther funguje jako dospělý comics, který se nebojí vyjadřovat k věcem, jaké bychom v tomhle žánru nečekali. Řada lidí vyčleňuje Michaela B. Jordana, jehož záporák prý nabírá až shakespearovských rozměrů. Nejeden z recenzentů pak dokonce mluví o vůbec nejlepší marvelovce a možná nejlepším comicsovém filmu vůbec. A i ti, co jsou ve svém nadšení umírněnější, chválí režiséra a scenáristu Ryana Cooglera za nápady, sebevědomou realizaci a odvahu jít trochu jinudy, než jsme zvyklí. Zatím to tedy vypadá, že se do kin blíží nejen dobrý, ale možná i výjimečný film. Jasno budeme mít už příští týden. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace