Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok v kostce 2017 - 2. část


ikona
Mr. Hlad
blade runnerdunkirkking arthurloganmz nejrok v kostcewonder woman
Nejlepší herečky, největší WTF, nejerektivnější scény, nejlepší postavy, coolervoucí momenty a spousta dalších věcí. 

Nejlepší herce, nejpůsobivější scény a nejvtipnější momenty jsme vyhlásili v první části Roku v kostce před pár dny a dnes si dáme zbytek. Jaké herečky nás vloni uchvátily? Které scény bychom si chtěli prožít na vlastní kůži? A u jakých filmů jsme měli pocit, že si z nás jejich tvůrci dělají dost blbou srandu? 

NEJEREKTIVNĚJŠÍ SCÉNA

 Redakční tip - Charlize Theron a Sofia Boutella v Atomic Blonde

 

Atomic Blonde může mít hodně problémů, ale určitě mezi ně nepatří to, že by se film držel zkrátka. A to neplatí jen o akci. Scéna, ve které Charlize Theron v berlínském klubu sbalí francouzskou agentku Sofii Boutellu a pak to obě dámy rozjedou takovým způsobem, je neskutečně sexy. Jak díky oscarové krásce z Jižní Afriky, tak díky tanečnici z Alžíru a režisérovi, který nemá potřebu hrát si u tohohle filmu na milovníka naznačování a decentnosti. (Mr. Hlad)

 

Osobní tip Civala: Korzet Kayi Scodelario v pátých Pirátech - Tenhle typ scén ze západní kinematografie nějak mizí, v českých filmech se toho hormonálně poškádlí mnohem víc, i když většinou nevkusně a trapně. Mně letos neutkvěla konkrétní scéna, ale nejvíc k nějakým prznitelským myšlenkám mě inspirovali překvapivě pátí Piráti z Karibiku a všechny scény s Kayou Scodelario v korzetu.

Osobní tip Imfa: Slow-motion běh v Pobřežní hlídce - Co byste chtěli, všechny lepší okamžiky už byly rozebrané, ale jestli si na remaku Pobřežní hlídky zpětně něco vezmete, tak jsou to ty vrcholy, co se rýsují nikoliv ve scénáři, ale pod plavkami. A paradoxně nemyslím Alexandru Daddario, ačkoliv jí to v těch uniplavkách taky hodně sluší. Kelly Rohrbach je primárně modelka, ale před kamerou dokázala, že umí být fotogenická a zároveň tak nějak roztomile neprkenná. A to přesto, že z hlediska scénáře jde o jednu z nejhůř napsaných postav za poslední desetiletí. Přesto jí dávám tuhle trofej, už jenom za skvěle prodaný vtip s během ve slow-motionu.

Osobní tip KarlaR: Soulož v letadle v Barrym Sealovi - Jak nám vysvětlil nový film Toma Cruise, Barry Seal byl jedním z nejlepších pilotů svojí generace. Dokázal létat pod radary, vyhnout se všemožným vládním organizacím a klidně startoval z ranvejí uprostřed džungle, takže pro něj byl menší "oddech" při nočním letu vyloženě brnkačka. Letecké radovánky se Sarah Wright ve filmu vlastně být nemusely. O to víc mě ale těší, že se tohle žhavé krmení fantazie nevypustilo!

Osobní tip Mr. Hlada: Cara Delevingne ve Valerianovi - Valerian Luca Bessona byla sice nuda, ale dvě výhody měla. Efektní vizuál a Caru Delevingne. Ta sice moc hrát neumí a počítám, že za pět let ji nahradí jiná modelka, ale dokonale zvládla využít faktu, že u Valeriana po ní role chce, aby byla sexy a roztomilá a že kostyméři jí v tom podají pomocnou ruku. Takže i když jsem se celkem nudil, vždycky bylo na co koukat. Ať už po plátně pobíhala v bikinách, v letním modelu nebo v takticky těsném bojovém obleku.

Osobní tip Rimsyho: Dvojitý milenec - Poslední film Francoise Ozona jste sice nejspíš neviděli, ale nenapadá mě za poslední rok sexuálně explicitnější a přitom znepokojivější snímek. Ozon pokračuje v tradici svých Zamilovaných vrahů a také třeba Gaspara Noého, který ve Zvráceném či Love hranice filmové sexuality posunul přece jen ještě dál. A ne vždy příjemným směrem, ostatně i ve Dvojitém milenci je spousta napjatého a nepříjemného sexu, ovšem ty hezké chvilky jsou nasnímány vážně rajcovně!

Osobní tip TedGeorge: “Coitus” ve stanu v Glastonbury ve dvojce Kingsmanů - Matthew Vaughn se s tím nepáře. Po zadečku princezny Tildy na konci prvních Kingsmanů divákům naservíroval další scénu, o které se mluvilo. Eggsy musí odcestovat na slavný hudební festival Glastonbury a tam svést přítelkyni bývalého kolegy Charlieho. I když, svést… Dostane za úkol umístit Claře štěnici do těla. Rozhodne se ji strčít do vagíny. To samozřejmě přináší morální dilema, jelikož je to hodný kluk, který je věrný svojí švédské princezně. Proč mi scéna přišla erektivní? Protože si Claru zahrála Poppy Delevingne. Ta je o šest let starší ségra známější Cary. Při striptýzu do červeného prádla jsem byl velmi spokojený.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace