Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Dvojitý Will Smith a vánoční legrace


ikona
Mr. Hlad
ang leeanna kendrickchris hemsworthna obzorurebel wilsonrussell crowewill smith
Will Smith bojuje sám se sebou, z Anny Kendrick se stane Santa Claus a Chris Hemsworth se v hotelu v Kalifornii sejde s hromadou hereckých hvězd. 

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V dramatu The Wolf Hour se bývalá bojovnice za lidská práva Naomi Watts octne uprostřed protestů, které v New Yorku vypukly během velkého výpadku elektřiny v sedmdesátých letech. V animáku Triky s trpaslíky zjistíte, že sádroví prckové ze zahrádek jsou nejen nevkusní, ale i odvážní. A bojují proti zlu z jiné dimenze. 

 

Bad Times at the El Royale se v hotelu v Kalifornii sejde hned několik drsňáků. Po krku si půjdou Chris Hemsworth, Russell Crowe, Dakota Johnson nebo Jeff Bridges. V animáku Včelka Mája 2 se na scénu vrací slavná včelí hrdinka, která se tentokrát bude motat kolem velké sportovín událostí z říše hmyzu. 

 

V komedii Isn‘t It Romantic se cynická Rebel Wilson octne ve světě, který jakoby vypadl z filmových romantických komedií. Jak v něm obstojí cynická holka, která má na lásku smůlu? Anna Kendrick se ve vánoční rodinné komedii Noelle bude muset ujmout rodinného řemesla. A zaskočit za tátu Santa Clause. 

 

Will Smith si v thrilleru Gemini Man zahraje stárnoucího nájemného vraha, na něhož jeho zaměstnavatel pošle mladšího konkurenta. Jeho vlastní klon. Animovaná pohádka Cesta za králem trollů se bude točit okolo hrdinů, kteří se pokoušejí zachránit princeznu z rukou strašlivého monstra. 

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace