Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Deadpool a jeho parta loví vraha


ikona
Mr. Hlad
cluedeadpoolryan reynolds
Zvládnou si autoři Deadpoola poradit s detektivkou? A co s takovou, která vychází z deskové hry?  

Ryan Reynolds si během svojí kariéry prožil momenty, kdy byl na vrcholu, i kdy mlátil držkou o zem. Teď je v pohodě. Vlastně víc než v pohodě. Deadpool, kterého si vydupal ze země, se proměnil v nečekaný hit, letos uvidíme dvojku a dá se očekávat, že ani v jejím případě nepůjde o propadák a Reynoldsovi se navíc vloni povedla i akční komedie Zabiják a bodyguard. Oficiálně je tedy zase hvězda a může si vybírat nové projekty. A jeho novinka by nemusela být špatná. Jeho společnost Maximum Effort bude totiž produkovat novou verzi černé detektivní komedie Stopa, která vychází z deskové hry Cluedo. 

 

V ní dojde k vraždě a každý ze skupiny hráčů se ujímá role jednoho z podezřelých a snaží se zjistit, kdo vraždil, kde došlo ke zločinu a co se použilo jako zbraň. Ve filmové verzi z roku 1985 se šestice hrdinů sešla na oslavě, kterou pro ně přichystal tajemný hostitel. Až na místě však zjistili, že každý z nich mu v minulosti ublížil a on se chce teď pomstít a nachystal pro ně pár hodně drsných překvapení. Byli u toho třeba Christopher Lloyd nebo Tim Curry, je ale otázka, jestli Reynolds plánuje předělávat film, nebo zůstane jen u konceptu z deskové hry. V každém případě scénář sepisují autoři Deadpoola Rhett Reese a Paul Wernick a i když Reynolds oficálně ještě neřekl, že ve Stopě bude hrát, dá se to s celkem velkou pravděpodobností předpokládat. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace