Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Budou mít Star Wars první režisérku?


ikona
Mr. Hlad
kathleen kennedystar wars
Dočkají se Hvězdné války první režisérky? Kathleen Kennedy podle všeho láká k vesmírné sáze docela zajímavou filmařku.  

Star Wars tu s námi budou ještě pořádně dlouho. Letos je sice trošku zklamala Čína, ale tržby Posledního z Jediů jdou pořád hodně přes miliardu, takže u Disneyho jsou nejspíš vcelku klidní. Letos dorazí Han Solo a příští rok se uzavře nová trilogie devátým dílem. Co bude dál? To vlastně moc netušíme. Rian Johnson sice řekl, že chystá vlastní trilogii a čím dál tím častěji se mluví o sólovce Obi-Wana Kenobiho, ale oficiálně nic nevíme. Producentka Kathleen Kennedy ovšem nedávno prozradila, že pro Hvězdné války existují plány na nějakých deset let dopředu. A teď to vypadá, že by do nich mohla být zapojena první režisérka. 

 

Zatím k tomu nechce oficiálně nikdo nic říct, ale Kennedy se sešla s režisérkou jménem Reed Morano. Ta natočila několik epizod seriálového hitu Příběh služebnice a momentálně pracuje na thrilleru The Rhythm Section, kde si zahrají Blake Lively a Jude Law. Sama Morano ovšem už tak tajnůstkářská není. Obě dámy si prý povídaly přes dvě hodiny o filmech a dobrodružných příbězích, ale taky o něčem, o čem prostě mluvit nesmí. A asi si můžeme vcelku snadno domyslet, co to bylo. Reed Morano dostala za Příběh služebnice cenu Emmy, takže se asi nemusíme bát, že by se k Star Wars dostala jen proto, že dávat velké projekty režisérkám je teď v módě, tak uvidíme, co bude dál. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace