Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: návrat Shafta a nový Aladin


ikona
Mr. Hlad
aladdincharlize theronna obzorusamuel l. jacksonseth rogenshaft
Nová verze disneyovského Aladina, návrat Johna Shafta a Seth Rogen, který zkouší sbalit Charlize Theron 

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V romantické komedii Second Act se hlavní hrdinka rozhodne vykašlat na svůj nudný život a bojovat o štěstí ve světě slavných a bohatých. A díky tomu, co se naučila v ulicích, jí to překvapivě půjde. V komedii Flarsky se novinář Seth Rogen pokusí sbalit političku a svou bývalou chůvu Charlize Theron. 

 

Son of Shaft se objeví hned tři generace Shaftů. Ten první řádil v sedmdesátých letech, druhý má tvář Samuela L. Jacksona a třetí ukáže, že nic z rodinného drsňáctví nepochopil. Zvládnou spolupracovat? V akčním hororu Office Uurprising zjistí parta hrdinů, že všichni jejich kolegové se proměnili v nemrtvé. 

 

V thrilleru Traffik si zamilovaný pár vyrazí na víkend do hor. Místo romantiky je ale čeká boj o život, protože zkřížili cestu nebezpečnému gangu motorkářů. V thrilleru Monster Party se trojice hrdinů rozhodne vykrást honosně vypadající vilu. Na místě ale narazí na kult, jehož členové si libují v zabíjení. 

 

V roce 2019 se do kin vrátí disneyovský Aladin. Tentokrát ale bude hraný a zkusí zopakovat úspěch Krásky a zvířete. S Willem Smithem v roli džina to není beznadějné. V thrilleru Spinning Man se sejdou Pierce Brosnan a Guy Pearce a ten druhý bude muset dokázat, že nezavraždil mladou studentku, se kterou měl možná poměr. 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace