Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se vrátí Na hraně zítřka?


ikona
Mr. Hlad
doug limanedge of tomorrowemily blunttom cruise
Tom Cruise, Doug Liman a Emily Blunt se chystají nakopat další mimozemské zadky.  

Velkolepá akční sci-fi Na hraně zítřka možná v kinech neudělala takový virvál, jak by si její tvůrci přáli, na druhou stranu v tomhle žánru se v posledních letech moc lepších věcí neurodilo. V Americe se ovšem Tom Cruise, který se při boji s mimozemšťany ocitl v časové smyčce, vyhrabal jen tak tak ke stovce milionů dolarů a celosvětové tržby se zastavily na 370 míčích. Pro představu – i Mumie, o které se mluví jako o propadáku, dala víc. A stála míň. Přesto to vypadá, že se sequelu dočkáme. To, že se na něm pracuje, víme už nějakou dobu, ale režisér Doug Liman teď řekl dvě podstatné věci. Zaprvé se už píše scénář. A zadruhé on, Tom Cruise a Emily Blunt si už zvládli zařídit, aby měli volno na natáčení. 

 

Oficiálně sice ještě dvojka Na hraně zítřka nemá zelenou a čeká se, jak se bude všem třem líbit hotový scénář, ale Liman tvrdí, že by mohlo jít o jeho další film. Sci-fi Chaos Walking s Daisy Ridley a Tomem Hollandem dorazí do kin na konci letošního nebo na začátku příštího roku a tou dobou by měl být Cruise hotový s natáčením druhého Top Gunu, takže pokud všechno vyjde, mohlo by se začít na sequelu hned potom. O zápletce se zatím nikdo konkrétněji vyjadřovat nechtěl, ale Liman potvrdil, že dvojka by měl být zároveň pokračování i prequel a že se nepodíváme přímo na bojiště, ale film by se měl odehrávat v trochu jiném prostředí. Také by se rád zaměřil víc na bojové obleky a na to, jak fungují. Asi nemusím psát, že držíme palce, aby to vyšlo, že ne? 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace