Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Creed má protivníka


ikona
Mr. Hlad
creeddolph lundgrenmichael b. jordansylvester stallone
Michael B. Jordan to nebude mít snadné, ve druhém Creedovi na něj čeká úctyhodný soupeř.  

Boxerské drama Creed nás při své premiéře docela příjemně překvapilo. Celý projekt totiž dlouho působil jako dost neobratný pokus, jak ještě jednou vydojit Rockyho. Nakonec z toho byla skvěle natočená podívaná, díky níž Sylvester Stallone bojova o hereckého Oscara a jen těsně mu unikl. A taky Creed vydělal solidní peníze. Dvojky bychom se měli dočkat letos v listopadu. Chvilku se sice čachrovalo s režisérem, protože tvůrce jedničky Ryan Coogler nemá kvůli Black Pantherovi čas a původně plánovaná náhrada Sylvester Stallone bude jen hrát, ale nakonec se za kameru postaví Steven Caple Jr., a tak chyběla jen jedna věc. Záporák. V Creedovi se totiž vrátí na scénu Dolph Lundgren jako Ivan Drago, tedy sovětský boxer, který zabil otce Adonise Creeda Apolla, a do ringu by se měl proti hlavnímu hrdinovi postavit jeho syn. A teď konečně víme, kdo si ho zahraje. 

 

Před nějakou dobou přiznal zápasník MMA Sage Northcutt, že filmařům poslal video, ve kterém je žádal o šanci zahrát si v Creedovi, chvilku se teoretizovalo o účasti wrestlera Brocka Lesnara, ale v Creedovi se nakonec objeví rumunský boxer Florian Muntenau přezdívaný Big Nasty. A je to hovado obrovské! Určitě je fajn, že dostaneme opravdového boxera (podobně jako v prvním Creedovi), ale souboj s ním bude nejspíš nejen o pěstech, ale i o emocích a je otázka, jestli Muntenauovi půjde i hraní. Na druhou stranu pokud jeho záporák podědí po otci nejen talent pro box, ale i emoce a schopnost empatie, asi se bát nemusíme. Lundgren ve čtvrtém Rockym mimické svaly prakticky nepoužíval a stát a vypadat hrozivě tahle mlátička zvládne evidentně bez problémů. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace