Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Han Solo se (znovu) vrací před kamery?


ikona
KarelR
han soloron howardstar wars
Do premiéry Hana Sola zbývá čtyři a půl měsíce a dosud jsme neviděli ani pořádnou fotku. A to ani zdaleka není to nejhorší. 

Lucasfilm se z Rogue One očividně nepoučil. Přetočený film nakonec vydělal povinnou miliardu dolarů, to ale bylo rok po Epizodě VII, kdy byla pozice Star Wars ještě neotřesitelná. V tuhle chvíli máme za sebou Epizodu VIII, která má daleko vyhrocenější ohlasy než její dvoumiliardový předvoj. Což se samozřejmě promítne do tržeb mladého Hana Sola, který padá z jednoho průšvihu do druhého.

Nejdřív jsme tu měli vyhození režisérů Phila Lorda a Chrise Millera, jejichž vize se příliš rozcházela s „klasickými Star Wars“. Potom dorazil za kameru Ron Howard, jenž údajně přetočil až 80% filmu a kupříkladu vyměnil postavu Michela K. Williamse za nového gangstera (asi?) s tváří Paula Bettanyho, jelikož Williams neměl čas na přetáčky. No a nakonec si stačí vzpomenout na první uniklé vizuály, které Disney a Lucasfilm označili za fan arty, jen aby se záhy ukázalo, že jsou pravé a pochází z nového Lega.

Ještě včera to vypadalo, že tím solovské drama končí, v pátek dorazí trailer a pak už se jen budeme modlit, abychom v květnu nefasovali totální katastrofu. Teď je ale všechno jinak, páteční trailer totiž dost možná nedorazí a internet zaplavily zprávy o dotáčkách, které vyrábějí další vrásky na čele. Na jednu stranu by mělo jít o zcela běžné „pick-ups“, tedy záběr sem, záběr tam a sbohem. Na druhou se však mluví o tom, že se na přelomu ledna a února razí na plac na tři týdny (!), což už tak pohodově nezní.

Solovo mediální peklíčko zkrátka pokračuje, a pokud ho neutlumí nějaká upoutávka (Ron Howard ji vágně slibuje „brzy“), Lucasfilm má před sebou další měsíce trápení. A to se ještě nezačalo pořádně spekulovat o rozpočtu (alespoň 250 mega?) a trollové si prozatím nestěžují na to, že Hanova kamaráda Landa hraje černoch, aby byl film rasově korektní!

---

Vytáhni v hospodě: Odevšad mazané fotky Lega potvrzují upraveného Malého sokola. Klasickou podobu zřejmě dostane až na konci filmu, takže… jo, další věc, na kterou se bude ještě půl roku nadávat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace