Diskuze k článku Čertoviny: Recenze

příspěvky 1 - 10 Napsat příspěvek
11.01.2018 21:17:29
reaguje na: Esgalnor
Dělá trailery filmů pro jejich uvedení na Markíze.
0 0
reagovat
11.01.2018 19:51:53
reaguje na: Disketa1
Mě by zajímalo, jak to má pepo s těma trailerama, až teď nějak jsem pochytil, že se kolem toho nějak motá, tak jaký třeba sestříhal nebo tak :+
0 0
reagují: Disketa1
reagovat
11.01.2018 19:11:35
reaguje na: pepo
Pořád děláš trailery na tyhle filmy? :D
0 0
reagují: Esgalnor
reagovat
10.01.2018 16:31:24
reaguje na: fr3ak
4, 5 a 6 z deseti se za průměr dá považovat.
0 -1
reagovat
10.01.2018 16:04:45
"Celkově jsou však Čertoviny neurážející žánrový průměr"

Tak proč mají podprůměrné hodnocení?
0 -1
reagují: Robur
reagovat
10.01.2018 15:00:08
reaguje na: vZeč
Už som sa bál, že som tu jediný, čo Kameňáky a Babovřesky videl :) na druhej strane sa nikdy nenašiel nikto, kto by mi platil za prvé dve časti slunce, seno...takže som ich doteraz nedopozeral :D
0 0
reagují: Disketa1
reagovat
10.01.2018 12:58:48
Slunce seno je mnooohem lepsi nez Kamenaci. Kamenaci jsou mnoooohem lepsi nez Babovresky. Je to neuveritelny a jsem zvedav, kam to jeste posle.
0 0
reagují: pepo
reagovat
10.01.2018 12:56:55

NiChoLai

To číselné hodnocení spíš odpovídá tomu, jak Čertoviny vidí Kamil Fila, Mr. Hlad mi (čistě podle recenze, film jsem neviděl) přišel až podivuhodně shovívavý :)
Filova recenze
0 0
reagovat
10.01.2018 12:45:26

Ad Troška

Nadávat na něj, je v módě už léta, mně se ale pár filmů líbí. Hlavně Troška netočí filmy pro mladé muže kolem třicítky...8) Jinak první Kameňák byl docela zajímavý experiment, natočit film jen podle fórů, to si zaslouží minimálně pochvalu za odvahu 8) Slunce, seno je pro nás, vesničany, skoro dokument - takhle zachytit atmosféru vesnice, léta a žabomyších válek mzei sousedy, to není jen tak, je vidět, že Troška to měl odpozorované ze života, prožité, a že je to - první dva díly - natočené s nadšením a chutí, která často českým filmům chybí. OK jsou i Princezny ze mlejna, to je prostě pro děti, zásadní problém nemám ani s dvěma díly Z pekla štěstí - Troška rozhodně nemá problém s technikou, jako řada filmařů, u něj víme, co se děje a vypadá to hezky - dětem se to prostě musí libít... Některé jeho filmy jsem ovšem taky nedokoukal, třeba Doktor od Jezera hrochů, Strašidla ani zkoušet nebudu... má zkrátka nevyrovnanou tvorbu, ale šmahem jeho dílo odsoudit není OK. Ámen. 8)
0 0
reagovat
10.01.2018 10:52:49
není to i tak trochu přísné hodnocení? Dle textu bych čekal 5,6/10. Jako, neviděl jsem to a nejspíš a nikdy neuvidím... jen mě to tak trochu zarazilo :)
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2018.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se