Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak daleko je spin-off s Obi-Wanem Kenobim?


ikona
KarelR
ewan mcgregorobi-wan kenobistar wars
Internet už si zase myslí, že se Ewan McGregor vrací jako Obi-Wan Kenobi. Co se stalo tentokrát? 

Ewan McGregor právě vyhrál Zlatý glóbus za Fargo a vyzvedl si ho s obi-wanovským plnovousem. Vzápětí se na internetu objevila fotka, kde se stejnou fazónou dře na svojí fyzičce, takže mají fandové Star Wars jasno - film s Obi-Wanem Kenobim je konečně tady!

Jaká je ale realita? Jak asi tušíte, o dost poklidnější. McGregor už řadu let mluví o tom, že by se k roli klidně vrátil, a to samé prohlásil i teď. Před pár hodinami z něj totiž vypadlo: "Jsou to jen spekulace, nic jiného. Rád bych si Obi-Wana znovu zahrál, ale momentálně v plánu nic nemám."

Spin-off mistra Kenobiho tedy zůstává "ve vývoji" a nejspíš platí půl roku staré informace, že ho pomalu chystá Stephen Daldry, režisér Billyho Elliota, Hodin a Předčítače. Zhruba před měsícem se objevily spekulace, že by se mohlo jít před kamery v lednu 2019, což naznačuje premiéru v roce 2020. Tahle spekulace ale nejspíš pochází z něčího sklepa, jelikož si na ní všichni kliknou, nic se z ní reálně nedozví a následně ji zase zapomenou.

Film s Obi-Wanem tedy možná bude, a pokud ano, zřejmě si v něm zahraje Ewan McGregor. Na solidní info, že se věci opravdu hýbou kupředu, si ale ještě musíme počkat.

---

Vytáhni v hospodě: McGregor o Vánocích vyrazil na Epizodu VIII a prý se mu moc líbila.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace