Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ridley Scott a králové drog


ikona
Mr. Hlad
alienall the money in the worldcartelsridley scott
Ridley Scott se chystá na výlet do Mexika. A bude u toho spousta drog.  

Ridley Scott sice v listopadu oslavil osmdesáté narozeniny, přesto se mu v loňském roce povedlo poslat do kin hned dva filmy. I když ani s jedním to nedopadlo úplně ideálně. Vetřelec: Covenant bylo jedno z největších loňských zklamání a sledovat, jak Scott przní značku, kterou pomohl vytvořit, nás hodně bolelo. Drama Všechny prachy světa se muselo poprat se skandálem Kevina Spaceyho a náročnými přetáčkami, aby na něj do kin nakonec stejně skoro nikdo nepřišel. Scott ovšem neztrácí náladu a ani elán a už chystá další projekty. A jeho adaptace knihy The Cartel by mohla být docela zajímavá.

 

Předlohu Dona Winslowa bude adaptovat David Scarpa, jenž napsal i Všechny prachy světa, a rovnou říká, že bude potřeba hodně upravovat a zkracovat a neobejde se to bez hledání kompromisů. Šestisetstránková bichle vypráví příběh mexických drogových kartelů a děj se odehrává během celých deseti let. A podle Scarpy je to nejen tlustá kniha, ale i dějově hodně obsáhlá a navíc v ní je šest důležitých dějových linií. Takže se bude muset vyzobávat. Přesto naznačuje, že by se Scottem chtěli natočit příběh proporcí Kmotra. Naposledy se o něco podobného Scott pokoušel u Amerického gangstera a pokud to bude alespoň takhle kvalitní, rádi mu toho Vetřelce odpustíme. Zatím není jisté, kdy se začne natáčet, pro Scotta je ovšem The Cartel priorita a chce se do práce vrhnout pokud možno co nejdříve. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Kniha vyšla v roce 2015, ale film by se měl zabývat i vztahem USA a Mexika po nástupu Donalda Trumpa do Bílého domu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace