Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Další Toy Story a šílená sekta


ikona
Mr. Hlad
johnny deppna obzorunicolas cagenicole kidmanpixartoy story
Nicole Kidman bude bojovat proti sektě, Johnny Depp zjistí, že umírá a v Toy Story se budou zachraňovat hračky 

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V dramatu On the Basis of Sex se bude Felicity Jones pokoušet udělat kariéru a stát se soudkyní u nejvyššího soudu. Což se pochopitelně nebude líbit jejím sexisticky smýšlejícím kolegům. V animáku The Grinch se Benedict Cumberbatch pokusí zničit Vánoce.

 

Toy Story 4 se na scénu vrací populární oživlé hračky od Pixaru a tentokrát budou muset vyrazit na záchrannou misi a najít hračku, kterou její majitelka někomu dala. V hororové komedii Little Monsters oscarová Lupita Nyong'o utká s armádou nemrtvých.

 

V dramatu Ben is Back se Julia Roberts těší na návrat svého synovce. Když ale přijede, zjišťuje, že je to pořád stejný sígr, který dovede dokonale zničit rodinnou pohodu. Johny Depp se bude v dramatu Richard Says Goodbye vyrovnávat se zjištěním, že trpí nevyléčitelnou nemocí.

 

Nicole Kidman si v thrilleru Destroyer zahraje policejní vyšetřovatelku, která před lety musela proniknout mezi členy nebezpečné sekty. A teď se její minulost ozvala znovu. Nicolas Cage bude v akčním #211 vykrádat banku a ne všechno půjde podle plánů. 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace