Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hledají se comicsové záporačky


ikona
Mr. Hlad
dcgotham city sirensjustice leaguemargot robbiewonder woman
Kdo by se mohl porvat s Wonder Woman a která herečka by se ráda ujala role Poison Ivy?  

U DC teď nejspíš řeší, jak to dál bude s jejich comicsy. Liga spravedlnosti v kinech komerčně dost zklamala a zdá se, že se nebaví nejenom kritici, ale otrávení začínají být i diváci a fandové. U Warnerů samozřejmě nehodí celý comicsový vesmír za hlavu, ovšem nejspíš nás čeká pár zásadních změn. Než se však projeví, tak to bude chvilku trvat. V každém případě v roce 2019 dostaneme druhou Wonder Woman, v níž se samozřejmě vrátí Gal Gadot a podíváme se s ní do období studené války. A ráda by u toho byla i herečka Sarah Paulson. Hvězda seriálu American Horror Story by si prý chtěla zahrát Barbaru Minervu alias záporačku Cheetah. Původně šlo o ambiciózní archeoložku, avšak po nepovedeném rituálu, při němž se měla stát nesmrtelnou, se proměnila napůl v gepardici. Nejde ale o klasickou záporačku, v comicsech poměrně často stála i na straně Wonder Woman. Tak uvidíme, jestli se režisérka Patty Jenkins vydá zrovna tímhle směrem. 

 

S dalším projektem to je trošku složitější. Gotham City Sirens měla být týmovka záporaček, v níž se měly sejít Harley Quinn, Catwoman a Poison Ivy. Víceméně by mělo jít o spin-off Sebevražedného oddílu a počítá se i s režií Davida Ayera, je ale otázka, jestli bude mít čas a nevrhne se raději na Bright 2. V každém případě nedávno Margot Robbie potvrdila, že na projektu se pořád pracuje a fandové už přišli s několika castingovými návrhy. Emma Stone jako Poison Ivy nejspíš nevyjde, ale teď si o tuhle roli víceméně řekla Riley Keoug. Vnučku Elvise Presleyho jsme mohli vidět v Šíleném Maxovi, Loganových parťácích nebo v hororu It Comes at Night a určitě by to byla volba, která by nikoho neurazila. Teď musíme čekat, jestli si to budou myslet i u Warnerů. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace