Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bright nafasuje druhý díl


ikona
KarelR
brightdavid ayerjoel edgertonwill smith
Drsná pohádková verze Patroly je pro Netflix náramně důležitá. Co se kolem ní momentálně děje? 

Asi jste zaznamenali, že Netflix začíná vládnout seriálovému poli. Mindhunter, Godless a Punisher se zařadili mezi nejlepší novinky roku, takže se logicky zkouší štěstí na kolbišti číslo jedna - u blockbusterů. Netflix zatím netočí obří bijáky za 200 mega, jež by ve stejný den naběhly do všech světových televizí. Před pár dny k nim ale učinil první krůček, který se jmenuje Bright.

Akční fantasy od Davida Ayera stála 90 milionů dolarů a schytala vcelku rozporuplné reakce. Zámořští kritici ji totálně sestřelili, Hlad vytasil šestkovou recenzi a na ČSFD září 67% (stejně jako třeba u Justice League) s tím, že Bright někoho náramně bavilo a někoho strašně nudilo. Případné pokračování ale logicky záviselo spíš na sledovanosti. A ta je podle všeho ok, protože Netflix objednal druhý díl.

Zatím není jisté, jestli se za kameru vrátí David Ayer. Will Smith ale od hlavní role neuteče, takže se za nějaké dva roky znovu podíváme mezi losangeleské orky a elfy. Detailnější informace čekejte v dalších měsících. Teď můžeme spekulovat o tom, jestli je Bright reálný hit (Netflix nezveřejňuje čísla sledovanosti), anebo se o dvojce mluví jen proto, aby tahle první vlaštovka nevypadala jako propadák.

---

Vytáhni v hospodě: V roce 2019 Bright zastíní Scorseseho gangsterka The Irishman, do níž Netflix investoval 125 milionů dolarů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace