Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Villeneuveova Kleopatra se inspiruje Hrou o trůny


ikona
KarelR
denis villeneuvekleopatra
Kombinace Villeneuvea a Kleopatry zní na první dobrou jako plýtvání časem. Možná se ale strachujeme zbytečně. 

Denis Villeneuve by se měl po Příchozích a Blade Runnerovi 2049 vrhnout rovnou na Dunu. Jak ale víte, adaptace Herbertova majstrštyku to nemívají jednoduché, takže má kanadský filmař v záloze další projekt - Kleopatru. Nový pohled na slavnou egyptskou Královnu sepisuje David Scarpa, jenž má na svědomí Všechny prachy světa od Ridleyho Scotta. A právě on prozradil, že se filmu nemusíme obávat.

Zatímco se totiž předpokládá, že Villeneuve natočí epickou historickou fresku, opak je pravdou. Místo tříhodinové romance nás prý čeká dvouhodinový politický thriller, který hodlá sprintovat mezi spoustou sexu a zabíjení. Zkrátka taková Hra o trůny v celovečerní stopáži, což by mělo zajistit, že se nebude opakovat (finanční) fiasko z roku 1963.

 

 

Kdo si Kleopatru zahraje? Na tyhle informace je ještě dost brzy. Před pár lety se mluvilo o Angelině Jolie, teď ale počítejte s mladší a nejspíš méně známou tváří. Eva Green? Rosario Dawson? Gal Gadot? Kdo ví. Klidně si zaspekulujte v diskuzi, třeba se to k Villeneuveovi nějak dostane.

---

Vytáhni v hospodě: Novou Kleopatru chtěli točit James Cameron, Paul Greengrass a David Fincher. Ten materiál asi vážně stojí za to...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace