Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Návrat Lisbeth a sci-fi Brada Pitta


ikona
Mr. Hlad
brad pittkevin hartlisbeth salandermilleniumna obzorunick frostsimon pegg
Simon Pegg a Nick Frost budou bojovat proti zlu, Lisbeth Salander se vrátí k hackování a Brad Pitt vyrazí do vesmíru 

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V komedii All-Star Weekend se sejdou Robert Downey Jr. a Jamie Foxx a budou řešit, který hráč NBA je nejlepší. A budou to hodně drsné hádky. V romanci Irreplaceble You zase hrdinové zjistí, že jim osud předurčil, že skončí spolu. Bez ohledu na to, co si o tom ti dva myslí. 

 

Brad Pitt se ve sci-fi Ad Astra vydá do vesmíru hledat svého otce, jenž zmizel před lety, když se pokoušel najít důkazy o existenci mimozemského života. V The Beach Bum si Matthew McConaughey zahraje milovníka marihuany, který žije tak trochu ve svém světě. 

 

Green Dolphin se dvojice hrdinek rozhodne utéct od svého pěstouna, který se živí prodejem drog a hraje ho Seann William Scott. Hororová komedie Slaughterhouse Rules postaví Simona Pegga a Nicka Frosta proti pekelným silám, které se pokouší ovládnout snobskou anglickou školu. 

 

V detektivce The Girl in the Spider's Web se na scénu vrací hrdinka Milénia Lisbeth Salander a spolu s Mikaelem Blomkvistem bude pátrat po revoluční umělé inteligenci. Kevin Hart dostane v komedii Night School na starost partu nezvladatelných studentů a musí je dotlačit až k maturitě. 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace