Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrci Avengers a To chystají velkolepou sci-fi


ikona
Mr. Hlad
avengerscaptain americaitrusso brothersstephen king
Je libo výpravu do zničeného světa, na kterou budou dohlížet autoři Captaina Americy a hororového megahitu To?  

Příští rok pošlou bratři Anthony a Joe Russoovi do kin třetí Avengers a rok nato dorazí čtyřka. Co bude pak? Těžko říct, ale dá se předpokládat, že Marvel se jich nebude chtít jen tak vzdát a i kdyby ano, v Hollywoodu asi v příštích letech najdou práci celkem snadno. Díky comicsovým megahitům si teď navíc můžou dovolit pomáhat na svět dalším filmům jako producenti a teď to vypadá, že by si mohli plácnout s Andym Muschiettim. Jeho adaptace románu Stephena Kinga To je komerčně nejúspěšnější erkový horor všech dob a jedno z největších kasovních překvapení letošního roku. V plánu je i dvojka, ale nikoho asi nepřekvapí, že tenhle šikovný a teď i sakra úspěšný filmař si už teď může vybírat další projekty. 

 

Spolupráce Muschiettiho a bratrů Russoových by tedy mohla stát za to, i kdyby točili hudební komedii z prostředí vedení Agrofertu. Naštěstí nás čeká sci-fi The Electric State. Půjde o adaptaci artbooku/knihy, která zaujala na Kickstarteru. Podíváme se do alternativních devadesátých let, kdy to s lidstvem nedopadlo moc dobře. Mladá hrdinka, která je na útěku spolu se svým robotem, se potuluje americkým venkovem, kde na polích leží na každém kroku obří bojový dron a další důkazy toho, že v minulosti na tom lidstvo bylo o dost lépe, ale teď civilizace pomalu padá na držku. A čím víc se hrdinka blíží k pobřeží, tím je zřetelnější, že lepší to asi jen tak nebude. Samotný svět zní docela zajímavě, tak věřme, že se v něm odehrává i atraktivní příběh a že scenáristé Christopher Markus a Stephen McFeeley, kteří jsou zodpovědní za dvojku a trojku Capa, ho zvládnou přenést na plátno. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace