Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jennifer Lawrence v cele smrti


ikona
Mr. Hlad
jennifer lawrencesuspiriax-men
Jennifer Lawrence si sehnala hodně talentovaného režiséra a chystá příběh dámy, kterou byste asi za sousedku nechtěli.  

Jennifer Lawrence má skvěle našláplou kariéru. Hunger Games sice už skončily, ale pořád je jednou z největších hvězd x-menovského univerza. Navíc má v sedmadvaceti letech Oscara a renomé jedné z nejlepších hereček své generace. Letos bohužel šlápla trochu vedle. Ambiciózní podobenství matka! sice mělo skvělé obsazení a recenzenti ho chválili, ovšem do kina na něj moc lidí nepřišlo. Nejspíš však bude líp. Příští rok ji uvidíme nejenom v X-Men: Dark Phoenix, ale i v politickém thrilleru Red Sparrow, kde si zahraje svůdkyni ve službách ruské tajné služby a mohlo by být na co koukat. Přesto by Jennifer nejspíš chtěla dalšího Oscara, a tak se rozhodla pro to něco udělat. 

 

Dopředu se totiž začal hýbat její projekt Burial Rites. Ten chystala už před nějakou dobou a točit ho měl režisér prvních Hunger Games Gary Ross, ale toho teď nahradil možná trošku zajímavější tvůrce. Za kameru se totiž postaví Luca Guadagnino, jehož drama Call Me by Your Name sklízí pochvaly ze všech stran a brousí si zuby na Oscary a příští rok uvidíme jeho remake hororové klasiky Suspiria. Burial Rites ovšem taky asi nebude veselá podívaná, půjde totiž o příběh Agnes Magnusdottir, která byla v roce 1830 poslední veřejně popravenou ženou. Ale když zabila dva chlapy a zapálila jejich barák, tak to asi mohla čekat. Děj se má však točit hlavně okolo toho, co se jí odehrávalo v hlavě, když na Islandu čekala v cele smrti, až si pro ni přijdou. Lawrence má v plánu i produkovat, kdy se ale začne natáčet, to zatím nevíme. Guadagnino se totiž nejspíš nejdřív vrhne na  detektivku Rio s Jakem Gyllenhaalem a Benedictem Cumberbatchem. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace