Diskuze k článku První recenze na nové Star Wars velebí odvahu Epizody 8

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
13.12.2017 15:26:19
reaguje na: Analytik
Tam jiné než spoileroidní recenze nepíšou. Klasika:D
2 0
reagovat
13.12.2017 15:25:02
reaguje na: Hairy_Ass
Počkej, tys měl někdy u nějakého článku na Novinkách jiný pocit? :D Ti by se uživili líp jako prodejci písku na Sahaře.
1 0
reagovat
13.12.2017 15:21:35
reaguje na: Analytik
Jak čtu tu recenzi, tak se neubráním pocitu, že Novinky by filmové recenze neměly dělat. Nebo minimálně přestat najímat jako recenzenty páťáky ze ZŠ... :D:D
2 0
reagují: Analytik
reagovat
13.12.2017 15:14:49
Na Novinkách už je recenze (65%) a je lehce spoileroidní. ;)
0 0
reagují: olmikee, Hairy_Ass
reagovat
13.12.2017 15:10:41
reaguje na: olmikee
Jen její první dojmy bez číselného hodnocení... ;)
0 0
reagovat
13.12.2017 15:03:59
reaguje na: KeyserSoze
koľko si mal rokov, keď si to videl prvý krát?
to je dosť podstatná informácia, lebo... y´know, ako decko veci vnímaš inak, a priatelia z detstva sú s tebou častokrát aj doživotne

ako povedal Pepo - pred E4 tu nič podobné nebolo, a koniec koncov, ani pred E1-E3 ešte nikto nenatočil Ačkový blockbuster prakticky celý pred blue-screenom.

BTW:
ak si sa v škole na výtvarnej s chalaňama nikdy neoháňal rolkou farebného papiera (low-cost svetelné meče), tak sa to asi vysvetliť moc nedá.

Ale ten svet má v sebe niečo unikátne a lákavé, a to až tak, že prežije kľudne aj 10 priemerných častí.
3 0
reagovat
13.12.2017 15:02:52
reaguje na: Hairy_Ass
A kolik tomu dala? 60% ?:o:o
0 0
reagují: Hairy_Ass
reagovat
13.12.2017 14:58:25
Tak Spáčilce se to celkem líbilo, dokonce je to pro ni lepší než nová (předchozí) trilogie! Začínám se bát... :D:D
0 0
reagují: olmikee
reagovat
13.12.2017 14:52:39
reaguje na: KeyserSoze
Asi jako se ptát, proč tolik lidí žere Pána prstenů i když byl napsaný před více než půl stoletím... :D Prostě souhrou okolností se to spoustě lidem líbí.
2 0
reagovat
13.12.2017 14:51:47
reaguje na: Analytik
Zdá se mi funkční, i když teda Cinemacity a jejich způsob nákupu pro diváky co mají jejich kartu mi k srdci dvakrát nepřirostl. Ale holt mají dobrý kina a Imax.
0 0
reagovat
13.12.2017 14:44:58
Po poledni už je a žádné dojmy nevidím, tak hurá do toho MZ redakce!
0 0
reagovat
13.12.2017 14:39:58
komu musel rejza vykourit, aby nekdo sveril rezii Star Wars?No name co ma na konte jrn pernikovyho tatu.No, ne ze bych mu to smad nepral, ale je to divny :+
0 -4
reagovat
13.12.2017 14:28:39
Sorry za OT, ale chci si na CinemaCity koupit lístek na SW a nejde mi načíst jejich web. Vám jede? :)
0 0
reagují: Stranger777
reagovat
13.12.2017 14:24:01
reaguje na: KeyserSoze
V roku 99 sme tiez nic take nevideli;)
1 0
reagovat
13.12.2017 14:16:24
reaguje na: pepo
O.K. Viem to pochopiť v r. 1977. Ale už v čase druhej trilógie bola kinematografia predsa ďalej. Či to stále živia pôvodní fanúšikovia silnou nostalgiou, ktorú sa im darí prenášať aj do svojho okolia?
0 0
reagují: dashiva, pepo
reagovat
13.12.2017 14:00:32
reaguje na: KeyserSoze
Lebo NIKDY nič predtým podobné nebolo
4 -1
reagují: KeyserSoze
reagovat
13.12.2017 13:57:42
Našťastie nie som fanúšik SW, tak ma nejaké prípadné spoilery netrápia. Snažil som sa pochopiť pri nedávnom opätovnom zhliadnutí prvej aj druhej trilógie, kde tie filmy nabrali takú fanúšikovskú obec, ale na nič som neprišiel. Skúste ma dostať do obrazu. Ďakujem.
1 -2
reagují: Hairy_Ass, pepo
reagovat
13.12.2017 07:35:59
no nakolko to tento tyzden nemam kedy vidiet a internet a hlavne 9gag je nekompromisny ohladne spolierov, rovno mi niekto pls napiste do SS, ci tam dojde k nejakemu twistu, pripadne ci sa potvrdilo nieco z trailerov. Dakujem :D
0 0
reagovat
13.12.2017 06:32:15
Sice jsem na redditu četl dost skeptické názory, ale uvidíme. Chtěli jsme změnu, máme ji mít! :D
1 0
reagovat
13.12.2017 02:41:03
reaguje na: pepo
rozumiem rozumiem ;)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2018.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se