Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhý Creed bez Slye?


ikona
Mr. Hlad
creedmichael b. jordanrockysylvester stallone
Sylvester Stallone se v Creedovi vrátí, ale nakonec jen před kameru. Kdo ho nahradí za ní?  

Když jsme se dozvěděli, že se chystá boxerské drama Creed, nedá se říct, že bychom se začali těšit. Celé to totiž vypadalo jako hodně laciná snaha podojit ještě jednou Rockyho. Nakonec z toho ale byla výborná záležitost, která Sylvesteru Stalloneovi zajistila nominaci na Oscara a po právu v kinech vydělala velké peníze. Takže se chystá dvojka. V té se samozřejmě vrátí Adonis Creed a podle všeho ho čeká setkání s Ivanem Dragem, bývalým sovětským šampiónem, jenž před lety zabil v ringu jeho otce Apolla. A Ivan má syna, který teď taky boxuje, takže si to nejspíš nová generace bude chtít vyříkat mezi provazy. 

 

V říjnu jsme se dozvěděli, že místo Ryana Cooglera, který má plné ruce práce s dokončováním comicsovky Black Panther, bude režírovat samotný Stallone, ale od té doby je ticho. A teď se ukázalo, že režírovat vlastně nakonec vůbec nebude. Po poradě s producenty a hlavní hereckou hvězdou Michaelem B. Jordanem si všechny strany řekly, že by bylo lepší, když by Stallone zůstal jen před kamerou. Jako Rocky se tedy pochopitelně vrátí, ovšem režie se místo něho ujme Steven Caple Jr., který natočil chválené nezávislé drama The Land. Takže je v podobné pozici jako před pár lety režisér jedničky Coogler, jenž se k ní dostal po vydařeném Fruitvale. Fandové jsou možná teď trochu naštvaní, za mě je to však dobrá volba. Se Stallonem za kamerou bychom sice nejspíš dostali dobrý film, ale pokud Creed nechce být jen spin-offem Rockyho, potřebuje vlastní styl a toho by se Slyem jako režisérem dosáhl asi jen těžko. Listopadová premiéra v každém případě pořád platí. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace