Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Baby Driver se vrátí


ikona
Mr. Hlad
baby driveredgar wright
Edgar Wright ještě jednou usedne za volant 

Edgar Wright je hodně šikovný režisér a jeho Baby Driver sliboval velké věci. Příběh mladého řidiče, který musí permanentně poslouchat hudbu, odváží z místa činu bankovní lupiče a nakonec kvůli nevydařenému kšeftu a lásce bojuje o život, nadchl americké kritiky i diváky. My jsme z něj tak nadšení nebyli a počítám, že ho v TOP 10 MovieZone filmpár týdnů neuvidíte, ale faktem je, že tahle jízda si získala docela dost fanoušků. Navíc stála skromných 34 milionů dolarů a celosvětově utržila 226 míčů. To jsou celkem snadné počty, takže nikoho nepřekvapilo, když Edgar Wright v létě naznačil, že má pár nápadů, které by šly v pokračování rozvinout. A teď dostane šanci. 

Podle Wrighta teď dvojka dostala zelenou a on počítá s tím, že bude minimálně psát scénář. Kdy ale film uvidíme, to zatím jeho tvůrce neprozradil. Protože to neví. Nápadů má prý hodně a po úspěchu Baby Drivera mu na stole přistálo pár zajímavých nabídek, které zvažuje. Rozhodně se však prý nehodlá flákat. Čtyřletá pauza, kterou měl mezi U Konce světa a Baby Driverem, když se neúspěšně motal kolem Ant-Mana, prý tentokrát nehrozí a svůj další film chce do kin dostat do dvou let. Jestli půjde o sequel Baby Drivera, to těžko říct. Podle IMDB chystá na rok 2019 animák Shadows, ale pokud brzy dokončí scénář, dá se očekávat, že studio nebude chtít čekat zbytečně dlouho. Byla by ovšem velká škoda, kdyby se originální tvůrce jako Wright nechal po prvním velkém úspěchu semlít Hollywoodem, začal dělat zbytečné kompromisy a vykašlal se na své osobitější a popravdě o dost zajímavější projekty...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace