Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co čekat od druhého Ant-Mana?


ikona
Mr. Hlad
ant-manmarvelmichael douglaspaul rudd
Marvel si chce zase hrát se žánry a Ant-Man and the Wasp vás v kině možná překvapí.  

Strašně rád bych se u psaní další novinky o comicsovém filmu vyhnul tomu, abych zmiňoval nepovedenou Justice League a celý filmový vesmír DC. Ale ono to moc nejde. Proč Warneři s Batmanem, Supermanem a jejich partou neslaví takový úspěch jako konkurence? Kvalita je samozřejmě diskutabilní, ale osobně si myslím, že to je do značné míry proto, že to jsou „jen“ comicsové filmy. A z toho už Marvel vyrostl. Prakticky každá marvelovka totiž nabízí i něco z jiných žánrů, alespoň malinko. Politický thriller u druhého Captaina Americy, space operu ve Strážcích Galaxie, brakovou 80s sci-fi u třetího Thora nebo středoškolskou podívanou ve stylu Johna Hughese u Spider-Mana. Vždycky je to jiné. Ne moc, ale dost na to, aby do kina mohl vyrazit právě i fanoušek thrillerů nebo těch 80s braků a nejen milovník comicsů. 

 

První Ant-Man tak byl nejen superhrdinský origin, ale i zlodějský film a zdá se, že i Ant-Man and the Wasp si bude ke comicsovým kořenům přibírat další žánr. I když trošku neočekávaný. Podle ruského webu Kinorynok totiž už pár lidí vidělo marvelovské video, které Ant-Mana propaguje jako romantickou komedii. A ačkoliv láska a milostné trable superhrdinů na plátně mají svoje místo, nikdy to nebylo úplně v popředí. Ale na druhou stranu, proč ne? Druhý Ant-Man se má samozřejmě opět točit kolem Scotta Langa, který se snaží zvládat povinnosti superhrdiny i táty. Hank Pym ho ale pošle na misi, při níž musí spolupracovat s jeho dcerou Hope van Dyne alias The Wasp. Samozřejmě ale není jisté, jestli se ta romantická komedie bude týkat právě těhle dvou. Ve dvojce se totiž k hrdinům přidá i Michelle Pfeiffer jako Janet van Dyne, takže problémy s láskou by mohla řešit právě ona s Michaelem Douglasem. Každopádně je docela odvážná volba zkoušet cpát do comicsového žánru právě romantickou komedii, ale určitě se na to budeme těšit víc než na sequel, který by hrál na jistotu a pokoušel se zopakovat ve větším měřítku to, co předvedl první film. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Do role Janet van Dyne byla zvažována i Sharon Stone. Setkání hvězd ze Základního instinktu v rodinně laděné comicsovce by ale asi nebylo úplně to pravé...

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (15)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace