Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

James Franco se přidá k X-Menům


ikona
Mr. Hlad
deadpooljames francologanx-men
Dostaneme po Loganovi a Deadpoolovi další trošku drsnější comicsový nářez?  

V Hollywoodu najdete jen málo takových dříčů, jako je James Fanco. Krom hraní se věnuje i režii, docela mu to jde a evidentně moc neřeší, že svoje filmy dělá spíš s kamarády a pro sebe než pro diváky. V amerických kinech je ale teď jeho The Disaster Artist, který se točí okolo vzniku údajně nejhoršího filmu všech dob The Room, a zatím sklízí pochvaly ze všech stran a mohl by to být vážný kandidát na nějaké ty ceny. Franco se tak možná brzy zařadí vedle Afflecka, Redforda nebo Eastwooda. Ale to ukáže budoucnost. Hraní však rozhodně nehodlá pověsti na hřebík a vypadá to, že i on nakonec zamíří do comicsového žánru. 

 

Už nějakou dobu totiž pracuje spolu se Simonem Kinbergem na x-menovském filmu. Nedávno se objevily spekulace, že by si měl zahrát postavu Multiple Mana, ten sice není zdaleka tak populární jako Wolverine nebo Gambit, na druhou stranu jeho vlastní film by mohl dát Francovi možnost pořádně se vyblbnout. Tenhle superhrdina se totiž umí klonovat. Začínal jako záporák, pak mu z jeho schopnosti trošku hráblo, ale nakonec se ji s pomocí profesora Xaviera naučil ovládat. Scénář momentálně píše autor Wonder Woman Allan Heinberg a Franco je prý nadšený. Hlavně z toho, že film by měl být tvrdé eRko. Spolu s Kinbergem prý chtějí natočit něco, co zase posune comicsový žánr trošku jiným směrem, podobně jako se to povedlo Loganovi nebo Deadpoolovi. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Multiple Man se objevil už ve třetích X-Menech, kde si ho zahrál Eric Dane. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace