Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

7 věcí, kterých jste si nevšimli v traileru třetích Avengers


ikona
KarelR
ant-man and the waspavengers: infinity warblack panthercaptain marvelmarvelthor: ragnarok
Thanos je za dveřmi a nejslavnější superhrdinové od Marvelu se chystají do akce. Kolik narážek na comicsy a ostatní filmy se vešlo do traileru? 

Ano, vaše oblíbená MarvelZone už trailer Infinity War rozebrala v tomhle skalpelu. Crossover Avengers a Strážců Galaxie je však protkaný tolika detaily a narážkami, že o něm s klidem můžeme psát dál. Tentokrát se podíváme na sedmero věcí, jež v traileru nejsou na první pohled úplně viditelné, anebo se o nich jen spekuluje. Prostě je to kupa bezvýznamných pomrknutí, která 90% lidí vůbec nezajímají, tady na Movie... pardon, MarvelZone je ale snad někdo ocení.

1) Bruce Banner zastoupí Silver Surfera

Infinity War vychází z comicsové předlohy jménem Infinity Gauntlet, v níž Thanos posbírá šest Kamenů nekonečna, vyhladí půlku vesmíru lusknutím prstu a následně se utká s většinou (přeživších) marveláckých hrdinů nebo polobožských entit. Filmová verze se samozřejmě bude maličko krotit (na hromadnou "vraždu" zřejmě nedojde) a navíc dozná i pár dalších změn, včetně výměny hlavních hrdinů. Zatímco v předloze Thanose řeší hlavně Adam Warlock, Doctor Strange a Silver Surfer, tady budou klíčoví hráči trochu jiní. Warlock totiž dorazí až ve trojce Strážců Galaxie a na Surfera mají (alespoň zatím...) práva Foxové, což znamená, že jejich role převezmou slavní filmoví Avengeři. Jeden příklad za všechny? Varování před Thanosovým příchodem v comicsu zařídil Silver Surfer, který pomlácený spadl Strangeovi a Wongovi do Sanctum Sanctorum. No a přesně tenhle výjev si dáme i ve filmu, akorát tu bude poslem špatných zpráv Bruce Banner.

2) Tony Stark má u sebe telefon od Stevea Rogerse

Infinity War bude navazovat hlavně na třetího Thora a Black Panthera, logicky ale půjde i o pokračování třetího Kapitána Ameriky. V tom se Avengers v podstatě rozprášili a zbylo z nich dva a půl člena (Iron Man, Vision a ochrnutý War Machine), takže se budou muset zase dát dohromady. Jak? Určitě si pamatujete finále Občanské války, v němž přišel Tonymu Starkovi mobil od Stevea Rogerse, i s kamarádským vzkazem, že mu může kdykoliv zavolat. No a právě k tomu se Tony chystá v traileru Infinity War, kde se dá Rogersovo obstarožní véčko vyzoomovat v jeho pravé ruce.

3) V Hulkbusterovi není Tony Stark, ale Bruce Banner

Když se v traileru objevi Hulkbuster Mark II, většina lidí ani nepřemýšlí nad tím, že by v něm nebyl Tony Stark. Všechno (včetně uniklých specifikací lega) ale nasvědčuje tomu, že Tony zůstane s Doctorem Strangem v New Yorku a že si jeho obří hračku půjčí Bruce Banner. Stačí se podívat na jeho setkání s Black Widow, jemuž asistuje část ikonického brnění. A taky se zamyslet nad tím, jak velké nerdgasmy by asi způsobilo, kdyby z Hulkbustera v půlce bitvy vyskočil samotný Hulk.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace