Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Avengers: Infinity War: Trailer

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek
Chermy: Komiksárny mi ukradené nejsou (ehm), ale rozhodně je neberu jako něco, kde bych měl potřebu brát jako něco víc, než jen zábahu na jedno odpoledne. Z toho se to může zdát jako vztah lhostejný. Ale nějak nechápu, proč bych měl mít kvůli tomu zakázáno něco napsat. Já Vám navíc nevyvracím námitky na JL a vážně nevidím, kde bych ve velkém chválil DCčko. Jo, MoS a BvS jsou mi z těchto obou sérií asi nejbližší, ale jen těžko bych tam mohl pochválit provázanost a ucelená představa do budoucna, co mají mít ty filmy za potřebu vyprávět. Protože tam za a) nejsou a za b) pozdní snaha je směšná.
Stejně tak nehodnotím práci s postavami, jejich uchopení a zpracování. Ještě jednou - v těch komentářích neřeším nic jiného, než strukturu série z jednotlivých filmů, její značnou podobnost ve vztahu, kolik kdo měl filmů před týmovkou a kolik postav jim v konečném důsledku zbývalo představit bez toho, aby měli za sebou origin. Nehledě na to, že mi příjde trochu zábavná představa "ona ta filmová postava neměla svůj vlastní film, tak jak to proboha může fungovat v týmu!!!". Vidím to prostě jinak...
Co do vztahu porovnání A1 a JL: Ani jedno už mi neulpělo v paměti natolik, abych mohl konstruktivně kritizovat, nebo chválit. Pamatuju jen, že A1 mělo vyprávění funkční, ale bez nějakého vyznění, nebo dopadu. V JL spoustu věcí dřela, s odřenýma ušina odvyprávěla základní příběh bez jakýchkoli ambic na přesah a nějaký dopad byl opět nulový. A1 z toho porovnámí logicky bude vycházet líp, ale zase to, o čem celé A1 bylo, mi nepřišlo jako něco pamětihodného. V čem vidím hromadu spojnic je brakové podání, tuctová (A1), nebo nezvládnutá (JL) výtvarná složka filmu, filmařsky je to utahané,   rozdrolené (JL) a vizí buď obšlehnuté, nebo beznápadité (A1). A moc nechápu, proč mi Gonzi cpe procenta z databází. Očekával bych to od trošku jiných lidí a nevím, jakou souvislost to má s mým pohledem na ty filmy. Osobně bych ani jednomu už nedal víc jak 55%, takže csfd je mi opravdu nanic ;).
ps: Aby mě někdo nezačal odkazovat, že mám koukat na Ordinaci - za zajímavé a funkční považuju uchopení X-menů, alespoň jejich hlavní série. A je na ní vidět -  za a) že ty postavy vesměs originy o rozsahu jednoho filmu nepotřebují, za b) že to jako týmovka funguje zcela přirozeně i bez toho, aby se z toho dělal event sezóny a za c) že ty postavy jsou mnohem mnohem zajímavější v civilní rovině (což vysvětluje, proč se mi líbí především první poloviny MoS i toho BvS) a jak moc meh pro filmy jsou některé velkolepé události ze sešitů (Apokalypse i Last Stand). Oboje ale (v některých jednotlivostech) považuju za zajímavější, než celé A1, A2 i JL dohromady.
666576
Chermy: Komiksárny mi ukradené nejsou (ehm), ale rozhodně je neberu jako něco, kde bych měl potřebu brát jako něco víc, než jen zábahu na jedno odpoledne. Z toho se to může zdát jako vztah lhostejný. Ale nějak nechápu, proč bych měl mít kvůli tomu zakázáno něco napsat. Já Vám navíc nevyvracím námitky na JL a vážně nevidím, kde bych ve velkém chválil DCčko. Jo, MoS a BvS jsou mi z těchto obou sérií asi nejbližší, ale jen těžko bych tam mohl pochválit provázanost a ucelená představa do budoucna, co mají mít ty filmy za potřebu vyprávět. Protože tam za a) nejsou a za b) pozdní snaha je směšná. Stejně tak nehodnotím práci s postavami, jejich uchopení a zpracování. Ještě jednou - v těch komentářích neřeším nic jiného, než strukturu série z jednotlivých filmů, její značnou podobnost ve vztahu, kolik kdo měl filmů před týmovkou a kolik postav jim v konečném důsledku zbývalo představit bez toho, aby měli za sebou origin. Nehledě na to, že mi příjde trochu zábavná představa "ona ta filmová postava neměla svůj vlastní film, tak jak to proboha může fungovat v týmu!!!". Vidím to prostě jinak... Co do vztahu porovnání A1 a JL: Ani jedno už mi neulpělo v paměti natolik, abych mohl konstruktivně kritizovat, nebo chválit. Pamatuju jen, že A1 mělo vyprávění funkční, ale bez nějakého vyznění, nebo dopadu. V JL spoustu věcí dřela, s odřenýma ušina odvyprávěla základní příběh bez jakýchkoli ambic na přesah a nějaký dopad byl opět nulový. A1 z toho porovnámí logicky bude vycházet líp, ale zase to, o čem celé A1 bylo, mi nepřišlo jako něco pamětihodného. V čem vidím hromadu spojnic je brakové podání, tuctová (A1), nebo nezvládnutá (JL) výtvarná složka filmu, filmařsky je to utahané,   rozdrolené (JL) a vizí buď obšlehnuté, nebo beznápadité (A1). A moc nechápu, proč mi Gonzi cpe procenta z databází. Očekával bych to od trošku jiných lidí a nevím, jakou souvislost to má s mým pohledem na ty filmy. Osobně bych ani jednomu už nedal víc jak 55%, takže csfd je mi opravdu nanic ;). ps: Aby mě někdo nezačal odkazovat, že mám koukat na Ordinaci - za zajímavé a funkční považuju uchopení X-menů, alespoň jejich hlavní série. A je na ní vidět -  za a) že ty postavy vesměs originy o rozsahu jednoho filmu nepotřebují, za b) že to jako týmovka funguje zcela přirozeně i bez toho, aby se z toho dělal event sezóny a za c) že ty postavy jsou mnohem mnohem zajímavější v civilní rovině (což vysvětluje, proč se mi líbí především první poloviny MoS i toho BvS) a jak moc meh pro filmy jsou některé velkolepé události ze sešitů (Apokalypse i Last Stand). Oboje ale (v některých jednotlivostech) považuju za zajímavější, než celé A1, A2 i JL dohromady.
2 -6
reagovat
reaguje na: Baloun
Neblbni... Hulk je nepřemožitelnej =D
666574
Neblbni... Hulk je nepřemožitelnej =D
666571
0 0
reagovat
reaguje na: Bart16
Z traileru je jasný, že se tam bude odehrávat část děje + velká bitva kde bude většina Avengers včetně  Capa, Buckyho, Hulka, Iron Mana v Hulkbuster armour ...

Kde je ten zatracenej skalpel?8)
666573
Z traileru je jasný, že se tam bude odehrávat část děje + velká bitva kde bude většina Avengers včetně  Capa, Buckyho, Hulka, Iron Mana v Hulkbuster armour ... Kde je ten zatracenej skalpel?*8)*
666567
2 -1
reagují: BlackAdder, Ex-SOLDIER
reagovat
Doufám že jim Thanos pořádně nakope prdel. Z hlavních postav ohaduju, že Iron Man, Cpt. America a možná i Hulk to nepřežijou.
666571
Doufám že jim Thanos pořádně nakope prdel. Z hlavních postav ohaduju, že Iron Man, Cpt. America a možná i Hulk to nepřežijou.
0 0
reagují: Mastrojany
reagovat
reaguje na: Davhav
Ne je z papundeklu :D
666568
Ne je z papundeklu *:D*
666562
0 0
reagovat
Trailer fajn,nic moc schvalne neukazali.Akorat me stve,ze jsem nemel v planu jit na pantera a ocividne to udelaj tak aby na nej vsichni sli jinak se lidi nebudou chytat.
666567
Trailer fajn,nic moc schvalne neukazali.Akorat me stve,ze jsem nemel v planu jit na pantera a ocividne to udelaj tak aby na nej vsichni sli jinak se lidi nebudou chytat.
1 0
reagují: RainMakeR
reagovat

Shlédnutí traileru za 24 hodin

link
WoW!
Překoná to i TO 8):D
666566
https://youtu.be/FizCq29sEq0 WoW! Překoná to i TO *8)**:D*
Shlédnutí traileru za 24 hodin
2 -2
reagovat
Hups... normálně bych si řekl, že si takový elaborát dotyčný ani nepřečte... ale Karlos má dlouhé příspěvky rád :D
666565
Hups... normálně bych si řekl, že si takový elaborát dotyčný ani nepřečte... ale Karlos má dlouhé příspěvky rád *:D*
4 0
reagovat

KARLOS

Přijde mi jako bys srovnával něco, co tě ani moc netankuje a moc to nesleduješ. Hulk měl vlastní film, ačkoli s jiným obsazením, v těch dalších filmech se origin s Nortonem bere jako více méně platný, pak tu byl Thor, Kapitán Amerika, Iron Man... ve všech zmíněných filmech se naťukli jak Nick Fury, Black Widow, Hawkeye, tak i Loki. Každý měl v těch filmech adekvátní prostor (protože nikdy nešlo o hlavní postavy), aby to pak Whedon krásně doladil v jednom z nejlepších komixových filmů všech dob, Avengers 8) Nevím jestli sis toho všiml, ale právě proto Whedon dal Hawkeymu poměrně zásadní roli, s Black widow film v podstatě otvírá a z plátna téměř nesleze. Fury je taky skoro v každém záběru.... tedy dostali víc než náležitou péči a inteligentní dialogy, jak to Whedon umí. Pak to všechno krásně fungovalo. Ten film bodoval v podstatě ve všem v čem Age of Ultron zlamal - ale i tam, klidně si to pusťte, mnoho jednotlivých scén funguje daleko lépe než cokoli v JL. A DC? Jeden v celku podařený MoS.... a pak uspěchané upachtěné a debilní BvS, do kterého nešikovně naroubovali WW - jednu z nejzásadnějších postav DC. Neměla žádný prostor a byla tam jen aby se v závěrečném digibordelu mohla utkat s uberpadouchem.... nemělo to žádnou katarzi, neměl jsi k ní žádný vztah, ale to v podstatě k nikomu, protože ani ten Batman tam nedostal kdo ví jakou péči... hrál jen ukňučené naivní dítě, unavené životem a bez selského rozumu.... v kontrastu s tím, že se má jednat o nejinteligentnější postavu jejich týmu - dost slabota. Pak jedna průměrná až špatná sólovka... a bum JL, kde se setkali nejhlavnější postavy DC a ani jedna nedostala téměř žádný prostor. Jen ten Batman, který většinu lidí sere už od BvS, WW o které všichni víme, že se umí jen hezky usmívat a ví co znamená zapálený oheň v chrámu..... Superman tam byl jen mlátička, aby všichni viděli, že není nikoho silnějšího....a pak pár šablonovitých postaviček, které nemohli víc šustit papírem.... Ten rozdíl tak obří, že si ho nemohl všimnout jen někdo, komu jsou vlastně komixové filmy ukradené... tedy nejspíš ty :D
666564
Přijde mi jako bys srovnával něco, co tě ani moc netankuje a moc to nesleduješ. Hulk měl vlastní film, ačkoli s jiným obsazením, v těch dalších filmech se origin s Nortonem bere jako více méně platný, pak tu byl Thor, Kapitán Amerika, Iron Man... ve všech zmíněných filmech se naťukli jak Nick Fury, Black Widow, Hawkeye, tak i Loki. Každý měl v těch filmech adekvátní prostor (protože nikdy nešlo o hlavní postavy), aby to pak Whedon krásně doladil v jednom z nejlepších komixových filmů všech dob, Avengers *8)* Nevím jestli sis toho všiml, ale právě proto Whedon dal Hawkeymu poměrně zásadní roli, s Black widow film v podstatě otvírá a z plátna téměř nesleze. Fury je taky skoro v každém záběru.... tedy dostali víc než náležitou péči a inteligentní dialogy, jak to Whedon umí. Pak to všechno krásně fungovalo. Ten film bodoval v podstatě ve všem v čem Age of Ultron zlamal - ale i tam, klidně si to pusťte, mnoho jednotlivých scén funguje daleko lépe než cokoli v JL. A DC? Jeden v celku podařený MoS.... a pak uspěchané upachtěné a debilní BvS, do kterého nešikovně naroubovali WW - jednu z nejzásadnějších postav DC. Neměla žádný prostor a byla tam jen aby se v závěrečném digibordelu mohla utkat s uberpadouchem.... nemělo to žádnou katarzi, neměl jsi k ní žádný vztah, ale to v podstatě k nikomu, protože ani ten Batman tam nedostal kdo ví jakou péči... hrál jen ukňučené naivní dítě, unavené životem a bez selského rozumu.... v kontrastu s tím, že se má jednat o nejinteligentnější postavu jejich týmu - dost slabota. Pak jedna průměrná až špatná sólovka... a bum JL, kde se setkali nejhlavnější postavy DC a ani jedna nedostala téměř žádný prostor. Jen ten Batman, který většinu lidí sere už od BvS, WW o které všichni víme, že se umí jen hezky usmívat a ví co znamená zapálený oheň v chrámu..... Superman tam byl jen mlátička, aby všichni viděli, že není nikoho silnějšího....a pak pár šablonovitých postaviček, které nemohli víc šustit papírem.... Ten rozdíl tak obří, že si ho nemohl všimnout jen někdo, komu jsou vlastně komixové filmy ukradené... tedy nejspíš ty *:D*
KARLOS
13 -2
reagovat

KARLOS

"Nehledě na to, že JL bylo v bledě modrém prvé Avengers. Oboje má tunu chyb a prakticky se k nim nemám potřebu vracet."
link 83% A 23. nejoblíbenější film
link 69% (a hádám že půjde ještě dolů po domácích projekcích)

Ale jako vtip to byl dobrý, to zas jo. :D
666563
"Nehledě na to, že JL bylo v bledě modrém prvé Avengers. Oboje má tunu chyb a prakticky se k nim nemám potřebu vracet." https://www.csfd.cz/film/241997-avengers/prehled/ 83% A 23. nejoblíbenější film https://www.csfd.cz/film/234816-liga-spravedlnosti/prehled/ 69% (a hádám že půjde ještě dolů po domácích projekcích) Ale jako vtip to byl dobrý, to zas jo. *:D*
KARLOS
8 -2
reagovat
Za mne obdobný digibordel jako od DC.
Thanosova maska je dělaná počítačem, nebo tak jenom vypadá?
666562
Za mne obdobný digibordel jako od DC. Thanosova maska je dělaná počítačem, nebo tak jenom vypadá?
2 -6
reagují: RainMakeR
reagovat

Marty7CZ

Tady máš domácí úkol, schválně spočítej kolik je tam celkově filmů a kolik z nich jsou podle komiksu.
666558
Tady máš [url=https://www.csfd.cz/kino/prehled/]domácí úkol[/url], schválně spočítej kolik je tam celkově filmů a kolik z nich jsou podle komiksu.
Marty7CZ
6 -1
reagovat
To už je tak zpatlany, že do kina už vůbec. Prosím o návrat do kin normálních bijaků, už mi je z těch komiksaren na b*ití.... 
666557
To už je tak zpatlany, že do kina už vůbec. Prosím o návrat do kin normálních bijaků, už mi je z těch komiksaren na b*ití.... 
1 -6
reagovat

Marvel x DCU

ještě k tomu tématu co tu běží kdy srovnáváte... vzal sem známou v rozmezí pár dnů do kina... první jsme šli na JL...podotýkám, že nikdy předtím neviděla žádný z novodobých filmů od Marvelu či DCU... JL se ji líbila, byla spokojená a pobavená oněmi vtípky... po prá dnech jsme šli na Thora... výsledek? Po filmu řekla, že se nudila...nic zajimavého, že by si zase dala JL... á těhc případů je více... mnoho lidí určitě namítne - jo Batman a Superman, ty zná prostě každý... ale pravdou je, že kinofilové jako naše partička tady, má nakoukáno všech filmy od Marvelu a DCU a porovnáváme, vycházíme v každém filmu z toho co známe z těch minulých... jako film v sérii to pak funguje...ale pusťte si něco od Marvelu co už je zaběhnuté (Thor 3, Avengers 2, CA:Civil War) ... ono to prostěpořádně nefunguje, pokud s těmi hrdiny nejste sžití... ona zábavnost, kterou jsou tyot filmy od marvelu známé tam prostě vyprchává v okamžiku kdy nevíte co bylo před... podle mě se tyto filmové vesmíry ani nedají srovnávat...ano DCU se vydalo ne úplně nejlepší cestou, na druhou stranu, člověk chápe, že chtěli všechno a hned...to je prostě člověk...teď si trochu namlátily do nosu...a snad se teď za něj chytnou a restartují to konečně správně a já bych byl rád, kdyby oni herci zůstali na svých pozicích... jen kvalitněji zapracovat na příběhu a natočit to dobře... a věřím ve film Aquaman...
666553
ještě k tomu tématu co tu běží kdy srovnáváte... vzal sem známou v rozmezí pár dnů do kina... první jsme šli na JL...podotýkám, že nikdy předtím neviděla žádný z novodobých filmů od Marvelu či DCU... JL se ji líbila, byla spokojená a pobavená oněmi vtípky... po prá dnech jsme šli na Thora... výsledek? Po filmu řekla, že se nudila...nic zajimavého, že by si zase dala JL... á těhc případů je více... mnoho lidí určitě namítne - jo Batman a Superman, ty zná prostě každý... ale pravdou je, že kinofilové jako naše partička tady, má nakoukáno všech filmy od Marvelu a DCU a porovnáváme, vycházíme v každém filmu z toho co známe z těch minulých... jako film v sérii to pak funguje...ale pusťte si něco od Marvelu co už je zaběhnuté (Thor 3, Avengers 2, CA:Civil War) ... ono to prostěpořádně nefunguje, pokud s těmi hrdiny nejste sžití... ona zábavnost, kterou jsou tyot filmy od marvelu známé tam prostě vyprchává v okamžiku kdy nevíte co bylo před... podle mě se tyto filmové vesmíry ani nedají srovnávat...ano DCU se vydalo ne úplně nejlepší cestou, na druhou stranu, člověk chápe, že chtěli všechno a hned...to je prostě člověk...teď si trochu namlátily do nosu...a snad se teď za něj chytnou a restartují to konečně správně a já bych byl rád, kdyby oni herci zůstali na svých pozicích... jen kvalitněji zapracovat na příběhu a natočit to dobře... a věřím ve film Aquaman...
Marvel x DCU
3 -4
reagují: mimomisu
reagovat

Mno...

Líbivé to je, ale po všech těch posledních Marvelovkách a tím myslím vše co přišlo po Avengers 1... prostě to bude stejný balast ajko vždy... rozhodně se víc těším an Ready Player One, než na další marvel film, který nepřinese nic nového a za pár dní po premiéře jen pokrčítě rameny, že se jedná o další film do série...ale dojem to nechá na marvel průměrný... určitě neočekávám, žádný wow efekt... v komiksech se ho třebas dočkám častěji...ale bohužel v těch filmech ne no... kéééžby tam pár hrdinů doopravdy chcíplo... možná bych to pak přehodnotil, ale ruku na srdce...všichni víme, že to se určitě nestane...
666552
Líbivé to je, ale po všech těch posledních Marvelovkách a tím myslím vše co přišlo po Avengers 1... prostě to bude stejný balast ajko vždy... rozhodně se víc těším an Ready Player One, než na další marvel film, který nepřinese nic nového a za pár dní po premiéře jen pokrčítě rameny, že se jedná o další film do série...ale dojem to nechá na marvel průměrný... určitě neočekávám, žádný wow efekt... v komiksech se ho třebas dočkám častěji...ale bohužel v těch filmech ne no... kéééžby tam pár hrdinů doopravdy chcíplo... možná bych to pak přehodnotil, ale ruku na srdce...všichni víme, že to se určitě nestane...
Mno...
2 -2
reagovat
Trailer jsem viděl dvakrát. Na poprvé výborný, na podruhé slabší, ale stále dost zábavné. Těším se, i přestože vím, že to ve výsledku nebude tak temné jak to teď vypadá.

PS: Thanos se mi moc nelíbí. :-
666548
Trailer jsem viděl dvakrát. Na poprvé výborný, na podruhé slabší, ale stále dost zábavné. Těším se, i přestože vím, že to ve výsledku nebude tak temné jak to teď vypadá. PS: Thanos se mi moc nelíbí. *:-*
1 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Souhlasím, že srovnávat IW a JL je nesmysl.
Ale i ve srovnání první Avengers a JL z toho vychází JL dost bledě. Když vycházely trailery na JL, schválně jsem si pustil trailery Avengers a je to úplně někde jinde. U Warnerů tam měla stát nějaká silná osobnost, která by si stoupla k rýsovacímu prknu a celé to naplánovala a držela pevnou rukou. Nikdo takový tam očividně nebyl a je to velká škoda.
A i s tím množstvím prostoru to prostě nevychází - tak zajímavé postavy jako Flash, Cyborg nebo Aquaman a ani jeden nedostane před týmovkou samostatný film? Která z postav u Marvelu se nejprve objevila v nějakém filmu a pak dostala origin? Spiderman? Který už si odbyl svoje s Raimim a i své dva Amazing filmy? A stejně Homecoming nebyl origin, ale "rozjetý vlak". Wonder Woman a Aquaman se nejdřív někde objevili a pak teprve následoval jejich samostatný film. wtf?
U JL je těch špatných faktorů asi víc, tohle je jen jeden z nich. Další byly propírané všude možně - původní Snyderova vize byla možná o něco lepší, ale prostě... domatlali to jak mohli.
666544
Souhlasím, že srovnávat IW a JL je nesmysl. Ale i ve srovnání první Avengers a JL z toho vychází JL dost bledě. Když vycházely trailery na JL, schválně jsem si pustil trailery Avengers a je to úplně někde jinde. U Warnerů tam měla stát nějaká silná osobnost, která by si stoupla k rýsovacímu prknu a celé to naplánovala a držela pevnou rukou. Nikdo takový tam očividně nebyl a je to velká škoda. A i s tím množstvím prostoru to prostě nevychází - tak zajímavé postavy jako Flash, Cyborg nebo Aquaman a ani jeden nedostane před týmovkou samostatný film? Která z postav u Marvelu se nejprve objevila v nějakém filmu a pak dostala origin? Spiderman? Který už si odbyl svoje s Raimim a i své dva Amazing filmy? A stejně Homecoming nebyl origin, ale "rozjetý vlak". Wonder Woman a Aquaman se nejdřív někde objevili a pak teprve následoval jejich samostatný film. wtf? U JL je těch špatných faktorů asi víc, tohle je jen jeden z nich. Další byly propírané všude možně - původní Snyderova vize byla možná o něco lepší, ale prostě... domatlali to jak mohli.
666536
5 0
reagovat
reaguje na: rocketking
Srovnávám množství prostoru a to, kde které filmy byly s představením postav, jejich rozsah vykreslení a možnost se s těmi postavami "sžít". Mě vážně nejde o to obhajovat DCčko, ani bych to v takových diskuzích neměl zapotřebí. Mě jde čistě o to, že momentálně srovnáváte IW s JL. A to je podle mě blbost - JL byl počáteční event týmu, IW bude finálová.
666536
Srovnávám množství prostoru a to, kde které filmy byly s představením postav, jejich rozsah vykreslení a možnost se s těmi postavami "sžít". Mě vážně nejde o to obhajovat DCčko, ani bych to v takových diskuzích neměl zapotřebí. Mě jde čistě o to, že momentálně srovnáváte IW s JL. A to je podle mě blbost - JL byl počáteční event týmu, IW bude finálová.
666533
4 -6
reagují: rocketking
reagovat
reaguje na: KARLOS
To je potom těžký se s tebou o něčem bavit, když si nepamatuješ o čem ty filmy v první fázi Marvelu byly. :D
A když srovnáváš JL s prvními Avengers a nesrovnáváš kvality filmů ani práci s postavami, tak co potom srovnáváš? JL s Avengers se srovnávat ani nedá, protože u Marvelu bylo od prvního filmu jasné kam míří a jak to mají naplánované. U DC? V Men of Steel nebylo o týmovce ani slovo, SS do týmovky nepřispělo vůbec ničím a WW kromě originu taky nepřispěla vůbec ničím, jak řekl Sweat55. Navíc scénáře Suicide Squad a BvS (JL jsem neviděl) byly taky hloupě napsané a natočené... no, stačilo mi jen z traileru jak Wonder Woman úplně stejně míjí vystřelená kulka ve WW na pláži a v JL v bance. Přitom má DC spoustu skvělých komiksů. Třeba Babylonská věž je hodně dobrý příběh (když by se vynechaly nějaké blbosti), kde je záporákem sám Batman a dává to smysl, proč se tak chová. Navíc to není o záchraně světa a nikdo tam nečaruje s artefakty.
666533
To je potom těžký se s tebou o něčem bavit, když si nepamatuješ o čem ty filmy v první fázi Marvelu byly. *:D* A když srovnáváš JL s prvními Avengers a nesrovnáváš kvality filmů ani práci s postavami, tak co potom srovnáváš? JL s Avengers se srovnávat ani nedá, protože u Marvelu bylo od prvního filmu jasné kam míří a jak to mají naplánované. U DC? V Men of Steel nebylo o týmovce ani slovo, SS do týmovky nepřispělo vůbec ničím a WW kromě originu taky nepřispěla vůbec ničím, jak řekl Sweat55. Navíc scénáře Suicide Squad a BvS (JL jsem neviděl) byly taky hloupě napsané a natočené... no, stačilo mi jen z traileru jak Wonder Woman úplně stejně míjí vystřelená kulka ve WW na pláži a v JL v bance. Přitom má DC spoustu skvělých komiksů. Třeba Babylonská věž je hodně dobrý příběh (když by se vynechaly nějaké blbosti), kde je záporákem sám Batman a dává to smysl, proč se tak chová. Navíc to není o záchraně světa a nikdo tam nečaruje s artefakty.
666531
6 -2
reagují: KARLOS
reagovat
rocketking: Nějak sice nechápu, o co ti jde ?);). IM2 jsem viděl jen jednou, stejně jako téměř všechny Marvelovky, většinu si z nich nepamatuju. Pokud tam ty postavy jsou nějak důležité už před Avengers, budiž, spletl jsem se. Prakticky jde o tři postavy Scarlettky, Rennera a Furyho, pokud si pamatuju dobře? Ale osobně mi přijde trochu vtipné, že takové postavy (a jejich řádové ekvivalenty u konkurence) v některých očích potřebují samostatný film, jen abych si k nim vybudoval vztah.
Má pointa je ta, že většina kritiky na DCčko je v duchu - podívejte se na Marvel, jak válí, JL to totálně projela a když se podívám na trailer k IW, pak je jasné proč. Mě to osobně jasné proč nepříjde. Protože se porovnávají tak nějak jiné filmy. Že bude mít možná divák hlubší vztah k postavám, se kterýma se v kině vídá skoro deset let? To je "nečekané". Chtít to samé po filmu konkurence? Proč ne. Ale pokud ta konkurence bude mít o šest let méně, přijde mi fér to srovnávat se zhruba podobným filmem - tj prvými Avengers. A opět opakuju - já nesrovnávám kvality filmů. Tj ani práci se samotnými postavami.
666531
rocketking: Nějak sice nechápu, o co ti jde *?)**;)*. IM2 jsem viděl jen jednou, stejně jako téměř všechny Marvelovky, většinu si z nich nepamatuju. Pokud tam ty postavy jsou nějak důležité už před Avengers, budiž, spletl jsem se. Prakticky jde o tři postavy Scarlettky, Rennera a Furyho, pokud si pamatuju dobře? Ale osobně mi přijde trochu vtipné, že takové postavy (a jejich řádové ekvivalenty u konkurence) v některých očích potřebují samostatný film, jen abych si k nim vybudoval vztah. Má pointa je ta, že většina kritiky na DCčko je v duchu - podívejte se na Marvel, jak válí, JL to totálně projela a když se podívám na trailer k IW, pak je jasné proč. Mě to osobně jasné proč nepříjde. Protože se porovnávají tak nějak jiné filmy. Že bude mít možná divák hlubší vztah k postavám, se kterýma se v kině vídá skoro deset let? To je "nečekané". Chtít to samé po filmu konkurence? Proč ne. Ale pokud ta konkurence bude mít o šest let méně, přijde mi fér to srovnávat se zhruba podobným filmem - tj prvými Avengers. A opět opakuju - já nesrovnávám kvality filmů. Tj ani práci se samotnými postavami.
2 -9
reagují: rocketking
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se