Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Wolverine zpívá a Cate Blanchett kouzlí


ikona
Mr. Hlad
cate blanchetthugh jackmanjack blackna obzorupaul greengrass
Co chystá Paul Greengrass? Bude Cate Blanchett zase zlá? A co dělá Hugh Jackman s režisérem X-Menů?  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V komedii Nasty Women spojí síly Anne Hathaway a Rebel Wilson a rozhodnou se utkat se o to, která z nich je nejlepší podvodnice ve městě. V pohádkovém dramatu Christopher Robin si Ewan McGregor zahraje lidského hrdinu a kámoše medvídka Pú. A jako dospělák se se svými zvířecími parťáky opět setká.

 

Hugh Jackman bude v muzikálové podívané Broadway 4D řešit, jestli má dát přednost životní lásce, nebo splnění svých hereckých snů. V Ten, kdo tě miloval zjistíte, jestli umí režisérka S tebou mě baví svět i detektivku. Režírovat ji bude Jan Pachl, tvůrce seriálu Rapl.

  

Paul Greengrass se v thrilleru Norway pokusí rekonstruovat peklo, které rozpoutal Anders Breivik, když povraždil desítky lidí na ostrově Utoya. Chiwetel Ejiofor se rozhodl režírovat a jeho The Boy Who Harnessed the Wind vám ukáže, jak může jeden mladý kluk změnit osud celé africké vesnice. 

  

Ve fantasy The House with a Clock in its Walls se střetnou kouzelníci Jack Black a Cate Blanchett a šéfovat jim u toho bude zpoza kamery Eli Roth. V akčním Peppermint bude Jennifer Garner mstít svou rodinu a pomůže jí s tím Pierre Morel, režisér 96 hodin. 

  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace