Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Šéf Pixaru končí kvůli sexuálnímu obtěžování

příspěvky 101 - 120 Napsat příspěvek

Co je to vlastně obtěžování?

Ono totiž každému vadí něco jiného... nějakou ženu plácnutí po zadku potěší, další to vytočí. Tu, co potěšilo, že ji někdo plácnul,  naopak vadí, že kolega smrdí, nebo má ošklivé tričko. Třetí vadí, že si nemyje hlavu, ale nevadí jí, že říká sprosté vtípky. To ale vadí té čtvrté. Atd. Tu hranici má každý nastavenou jinak. Mě kdysi jedna holka držela na konci diskotéky za ruku a nechtěla mě nechat odejít, držela se mě úplně křečovitě... že bych to na ní po 20 letech prásknul? 8)  Podle mě je to naprosto přehnaná smršť - muž v Americe aby se pomalu bál na ženu usmát, aby to náhodou nebrala jako sexuální útok. Kam to ten svět dopracoval?
665783
Ono totiž každému vadí něco jiného... nějakou ženu plácnutí po zadku potěší, další to vytočí. Tu, co potěšilo, že ji někdo plácnul,  naopak vadí, že kolega smrdí, nebo má ošklivé tričko. Třetí vadí, že si nemyje hlavu, ale nevadí jí, že říká sprosté vtípky. To ale vadí té čtvrté. Atd. Tu hranici má každý nastavenou jinak. Mě kdysi jedna holka držela na konci diskotéky za ruku a nechtěla mě nechat odejít, držela se mě úplně křečovitě... že bych to na ní po 20 letech prásknul? *8)*  Podle mě je to naprosto přehnaná smršť - muž v Americe aby se pomalu bál na ženu usmát, aby to náhodou nebrala jako sexuální útok. Kam to ten svět dopracoval?
Co je to vlastně obtěžování?
7 -4
reagovat

SteKi

:D
665777
*:D*
SteKi
0 -2
reagovat
:D
665774
*:D*
0 -2
reagovat
:D
665771
*:D*
0 -1
reagovat

Chermy

Mozes vyzerat totalne priemerne, staci ze si troska za vodou (resp. sa tak prezentujes) a ani nestihas tie hole cecky mazat z telefonu, tolko ti toho chodi. Bohuzial ja tento problem priamo nemam :D Nemam gule tvarit sa na to, co nie som.
665770
Mozes vyzerat totalne priemerne, staci ze si troska za vodou (resp. sa tak prezentujes) a ani nestihas tie hole cecky mazat z telefonu, tolko ti toho chodi. Bohuzial ja tento problem priamo nemam *:D* Nemam gule tvarit sa na to, co nie som.
Chermy
10 -1
reagovat
je jedno, jak vypadam - jsem zenaty... ;):D:+:- 
665764
je jedno, jak vypadam - jsem zenaty... *;)**:D**:+**:-* 
5 -1
reagovat
Mluvíme o lidech, kteří se v podstatě neznají, ne o "třetím rande" :)
665763
Mluvíme o lidech, kteří se v podstatě neznají, ne o "třetím rande" *:)*
0 -1
reagovat
Tak o tom jsem nikdy ani neslyšel :D To musíš bejt pěknej kočičák :D 
665761
Tak o tom jsem nikdy ani neslyšel *:D* To musíš bejt pěknej kočičák *:D* 
0 -1
reagovat

Chermy

...s tvou segrou soucitim...

ztoporene pimpose bych taky nedal... ?)

Ale nejake ty kozy mi uz do zpravy prisly... :o
665758
...s tvou segrou soucitim... ztoporene pimpose bych taky nedal... *?)* Ale nejake ty kozy mi uz do zpravy prisly... *:o*
Chermy
0 -1
reagovat

Gorecki

Je pravda, že po mnohých kauzách a komentářích co jsem načetl jsem si taky uvědomil, že je to horší než jsem si myslel. A to i když zkušenost máme a od ségry vím, že posílání ztopořených lembasů je ještě ta nejroztomilejší (co za individuum takový chlap musí být), ale přesto na firmách běžná praxe.
665757
Je pravda, že po mnohých kauzách a komentářích co jsem načetl jsem si taky uvědomil, že je to horší než jsem si myslel. A to i když zkušenost máme a od ségry vím, že posílání ztopořených lembasů je ještě ta nejroztomilejší (co za individuum takový chlap musí být), ale přesto na firmách běžná praxe.
Gorecki
3 -1
reagovat

SocialniPripad

Nechápej můj text špatně. Píšu jasně, že se má chlap umět chovat a že v žádném případě netoleruju obtěžování na pracovišti. Jen mi ten článek připomněl, že se podobné věci často měří dvojím metrem. A že bych rozhodně Lassetera nehodil do škatulky sexuální predátor, ale spíš nevybitý neomalený tlouštík.

A teď znovu, tím neříkám, že je olíbávání přijatelné chování. On se Vás chlap ani nemusí dotýkat aby jeho chování bylo nepřijatelné. S mou ženou chlapi taky poměrně často koketují. Naštěstí si je umí většinou srovnat do latě a pak se tomu doma zasmějeme. Neříkám, že je Rashida "povinnost každého chlapa", ale že mě flirtování s ní nepřekvapuje. A že kdyby s ní flirtoval pohledný chlap, dost možná to ani neoznačí za nepříjemné.

Před lety jeden takový neodbytný nadsamec a nadřízený sliboval mé ženě lepší budoucnost, víc prachů a vil, než jí můžu já kdy nabídnout :D a bylo to nepříjmené a dlouhodobé obtěžování (aniž by se jí dotkl), které jsme hodně řešili. Takový psychický teror, až musela vyměnit práci.... Takže znovu, opravdu to nesnižuji....

Jen věřím, že když to teď prasklo, dá se chlapovi jako Lasseter normálně domluvit, aby si svý nenechavý pracky nechal na doma a klidně ať se za půl roku vrátí když s tím přestane. Prostě tu nemluvíme o rozepínání poklopců, nic víc neříkám.
665756
Nechápej můj text špatně. Píšu jasně, že se má chlap umět chovat a že v žádném případě netoleruju obtěžování na pracovišti. Jen mi ten článek připomněl, že se podobné věci často měří dvojím metrem. A že bych rozhodně Lassetera nehodil do škatulky sexuální predátor, ale spíš nevybitý neomalený tlouštík. A teď znovu, tím neříkám, že je olíbávání přijatelné chování. On se Vás chlap ani nemusí dotýkat aby jeho chování bylo nepřijatelné. S mou ženou chlapi taky poměrně často koketují. Naštěstí si je umí většinou srovnat do latě a pak se tomu doma zasmějeme. Neříkám, že je Rashida "povinnost každého chlapa", ale že mě flirtování s ní nepřekvapuje. A že kdyby s ní flirtoval pohledný chlap, dost možná to ani neoznačí za nepříjemné. Před lety jeden takový neodbytný nadsamec a nadřízený sliboval mé ženě lepší budoucnost, víc prachů a vil, než jí můžu já kdy nabídnout *:D* a bylo to nepříjmené a dlouhodobé obtěžování (aniž by se jí dotkl), které jsme hodně řešili. Takový psychický teror, až musela vyměnit práci.... Takže znovu, opravdu to nesnižuji.... Jen věřím, že když to teď prasklo, dá se chlapovi jako Lasseter normálně domluvit, aby si svý nenechavý pracky nechal na doma a klidně ať se za půl roku vrátí když s tím přestane. Prostě tu nemluvíme o rozepínání poklopců, nic víc neříkám.
SocialniPripad
13 -1
reagovat
Ked si tu tak citam znovu a znovu tie iste pomylene argumenty a otazky, ake tu kladie napr. taky marduk_sk, plus tie vyblitky popinka, clovek nema energiu to znovu a znovu vysvetlovat. Chcelo by to na webe nejake FAQ, na ktore sa da jednoducho a rychlo odkazat.

Clankov na tuto temu je na webe dost, ktore to rozoberaju z roznych uhlov, ale ludia su lenivi a radsej sa utvrdia vo svojom nazore, ako by mali siahodlho studovat problem a citit sa pri tom neprijemne.

Krasne tento problem vidno na nasom slovenskom #metoo pripade s uznavanym novinarom Kordom. Nemam cas to tu cele vysvetlovat a zhrnat, ale je to nadherne symptomaticke a dost to otvara oci. Dokonca aj mne. Je to totiz ovela horsie, ako som si myslel:(
665755
Ked si tu tak citam znovu a znovu tie iste pomylene argumenty a otazky, ake tu kladie napr. taky marduk_sk, plus tie vyblitky popinka, clovek nema energiu to znovu a znovu vysvetlovat. Chcelo by to na webe nejake FAQ, na ktore sa da jednoducho a rychlo odkazat. Clankov na tuto temu je na webe dost, ktore to rozoberaju z roznych uhlov, ale ludia su lenivi a radsej sa utvrdia vo svojom nazore, ako by mali siahodlho studovat problem a citit sa pri tom neprijemne. Krasne tento problem vidno na nasom slovenskom #metoo pripade s uznavanym novinarom Kordom. Nemam cas to tu cele vysvetlovat a zhrnat, ale je to nadherne symptomaticke a dost to otvara oci. Dokonca aj mne. Je to totiz ovela horsie, ako som si myslel:(
10 -8
reagovat
John Lassetter má u mě respekt za to, že se nijak nevykrucoval, nic nebagatelizoval, omluvil se a odstoupil z vedení Pixaru. Takhle si představuji, jak by to mělo vypadat.

K těm, kteří tady někteří hájí sexuální obtěžování, jako by se nechumelilo: Jistě, máte právo na názor, ale to chování jako takové je absolutně nepřijatelné. Chybí vám jakákoli dávka empatie. Jsou tu nějaké zásady slušného chování. Vám by se jistě taky nelíbilo, kdyby vám někdo dělal nechutné návrhy či vás jinak sexuálně obtěžoval.
665753
John Lassetter má u mě respekt za to, že se nijak nevykrucoval, nic nebagatelizoval, omluvil se a odstoupil z vedení Pixaru. Takhle si představuji, jak by to mělo vypadat. K těm, kteří tady někteří hájí sexuální obtěžování, jako by se nechumelilo: Jistě, máte právo na názor, ale to chování jako takové je absolutně nepřijatelné. Chybí vám jakákoli dávka empatie. Jsou tu nějaké zásady slušného chování. Vám by se jistě taky nelíbilo, kdyby vám někdo dělal nechutné návrhy či vás jinak sexuálně obtěžoval.
11 -6
reagovat
Mě fascinujou ty výkřiky "tehdy nadšeně souhlasili a boostli si tím kariéru, tak proč se teď ozývaj". Vždyť se naopak ozývaj lidi, který nesouhlasili a kariéru si neboostli.

Mezi nařčeníma Harvey Weinsteina jsem ještě neviděl nic ve stylu "Jo, pětkrát jsem s ním spala a přihrálo mi to tyhle tři role, ale je to hajzl a teď bych ho konečně ráda naprášila." Tyhle lidi logicky mlčej, ne? :D
665750
Mě fascinujou ty výkřiky "tehdy nadšeně souhlasili a boostli si tím kariéru, tak proč se teď ozývaj". Vždyť se naopak ozývaj lidi, který nesouhlasili a kariéru si neboostli. Mezi nařčeníma Harvey Weinsteina jsem ještě neviděl nic ve stylu "Jo, pětkrát jsem s ním spala a přihrálo mi to tyhle tři role, ale je to hajzl a teď bych ho konečně ráda naprášila." Tyhle lidi logicky mlčej, ne? *:D*
11 -3
reagovat

pepo

Ale tak třeba si později nějaká řekne, že mu tam sama neskočila a já si budu moct oddechnout, že se svět nedočká dalších Mizerů, Transformerů a podobných sraček :D
665749
Ale tak třeba si později nějaká řekne, že mu tam sama neskočila a já si budu moct oddechnout, že se svět nedočká dalších Mizerů, Transformerů a podobných sraček :D
pepo
2 -2
reagovat
tomu modelky samé skáču do ferari:D:D:D
665748
tomu modelky samé skáču do ferari*:D**:D**:D*
1 0
reagovat
No tak to já doufám, že něco vytáhnou na Baye.
665747
No tak to já doufám, že něco vytáhnou na Baye.
0 0
reagovat
Mrzí ma hlavne, že to ničí kariéru šikovných ľudí. Na Shawna Levyho, Skipa Woodsa,  Jaia Courtneyho, Alana Taylora  alebo Ramina Djawadiho vážne nikto nič nemá? 
665746
Mrzí ma hlavne, že to ničí kariéru šikovných ľudí. Na Shawna Levyho, Skipa Woodsa,  Jaia Courtneyho, Alana Taylora  alebo Ramina Djawadiho vážne nikto nič nemá? 
4 -2
reagovat

Kostěj

A kolik takových lidí, "zničených" nepravdivou pomluvou tohoto typu znáš? 
Kór, když tady se viník hned omluvil a stáhl do ústraní, než to vyšumí.
665745
A kolik takových lidí, "zničených" nepravdivou pomluvou tohoto typu znáš?  Kór, když tady se viník hned omluvil a stáhl do ústraní, než to vyšumí.
Kostěj
3 0
reagovat
..na Stodolni me uplne cizi chlap sahnul na zadek...je mi ho lito, protoze za 30 let mu to znici karieru... ;)
665744
..na Stodolni me uplne cizi chlap sahnul na zadek...je mi ho lito, protoze za 30 let mu to znici karieru... *;)*
7 -2
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se