Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo napíše nového Terminátora?


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzeneggerjames cameronterminatorterminator 2
Nejslavnější robotický zabiják má nového scenáristu a shání herecké posily. 

S nejslavnějším filmovým robotem a ikonickým záporákem/hrdinou Arnolda Schwarzeneggera se Hollywood moc nemazlil. Po tom, co se sérií skončil James Cameron, jsme se dočkali fajn trojky, která ale trošku zestárla a dnes funguje hlavně díky nadhledu. Experiment s výpravou do budoucnosti se čtvrtému filmu moc nevydařil a pokus o restart s podtitulem Genisys je něco, o čem se v dobré společnosti nemluví. Ale nejspíš se blýská na lepší časy. Arnold Schwarzenegger a James Cameron se k Terninátorovi vrací. Ten druhý sice jen jako producent, důležité však je, že u toho bude a že režisér Tim Miller, autor Deadpoola, s ním bude nejspíš konzultovat vše podstatné.

Pár věcí už víme. Spolu s Arnoldem se vrátí i Linda Hamilton, měli bychom snad dostat celou novou trilogii, filmy budou ignorovat všechno, co vzniklo po dvojce a do kina vyrazíme na konci července 2019. A teď známe i jméno nového scenáristy. Tím bude Billy Ray, jenž napsal Hunger Games nebo Kapitána Phillipse. Jeho úkolem je trošku poštelovat scénář, který podle Cameronova námětu napsali Josh Friedman a David Goyer. Jsme celkem rádi, že je na palubě, protože Goyer je trošku nevypočitatelný psavec. Na jedné straně má na kontě Batman začíná, na druhé Batman vs. Superman. Tak snad to Ray zvládne. 

Víme ale i pár dalších věcí. Ale fakt nečekejte, nic zásadního. Tvůrci teď shání osmnáctiletou Mexičanku, která by si zahrála novou hrdinku jménem Dani Ramos. Zároveň hledají latinskoamerického herce se zkušenostmi s kaskadérskými a akčními scénami, ten by se měl ujmout role hlavního záporáka. Děj by se měl údajně odehrávat v Mexico City. Snad se brzy dozvíme víc. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace