Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mel Gibson v časové smyčce


ikona
Mr. Hlad
frank grillojoe carnahanmel gibson
Vypadá to, že jedna z největších filmových hvězd vůbec je zpátky v plné síle. A vybrala si docela zajímavý projekt.  

Svět momentálně žije kampaní #metoo a honem na hollywoodské prasáky, takže Mel Gibson už má asi definitivně klid. V kinech je jeho vánoční komedie Táta je doma 2 a když už může hrát v rodinném filmu, asi mu už jsou jeho alkoholické a xenofobní excesy odpuštěné. Bylo na čase, sakra moc nám chyběl. Příští rok ho naštěstí uvidíme v ambiciózním Dragged Across Concrete, kde si spolu s Vincem Vaughnem zahrají dvojici policajtů, kteří dostanou padáka. A protože toho moc neumí, začnou hledat štěstí v podsvětí a narazí na pár hodně nepěkných věcí. A vypadá to, že za drsňáka by měl být Mel Gibson i ve své novince Boss Level. A nebude sám. 

 

Vedle něj se totiž objeví i Frank Grillo. Toho máme čím dál tím radši a on světu ukazuje, že slušná kariéra se dá nastartovat i s padesátkou na krku. Grillo si tu zahraje bývalého člena speciálních jednotek, jenž zjistí, že se octli v podivné časové smyčce a pokaždé ho na jejím konci někdo zabije. Teď má ale šanci zjistit, kdo to je, jen ho to nejspíš bude zatraceně bolet. A ne jednou. O režii i scénář se postará Joe Carnahan, který má na kontě A-Team a s Grillem jsou kámoši už od Mezi vlky. Dokonce ho chtěl obsadit do jedné z hlavních rolí Přání smrti, když na něm ještě dělal a to, že mu to studio nepovolilo, byl jeden z důvodů, proč z projektu vycouval. Na spolupráci téhle trojice jsme ale v každém případě zvědaví. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace