Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nová tarantinovka láká Cruise i celý Hollywood


ikona
KarelR
brad pittleonardo dicapriomargot robbiequentin tarantinosamuel l. jacksontom cruise
Devátý z deseti filmů Quentina Tarantina půjde do kin v roce 2019. Kdo v něm chce hrát a kdo by ho mohl distribuovat? 

O devátém filmu Quentina Tarantina, jenž má pracovní název #9, toho ještě hodně uslyšíme. Po pádu Harvey Weinsteina, s nímž Quentin točil od začátku kariéry, se totiž o scénář porvala všechna velká studia. V tuhle chvíli jdou do finále Warneři, Sony a Paramount. A všichni se snaží, aby populární režisér zakotvil u nich.

O tom, jaká kouzla si připravil Paramount, se zatím neví. V Sony se ale Quentinovi honosili skvělým marketingovým týmem a silnou globální distribucí (ne, nesmějte se!) a Warneři dokonce vyzdobili svoji centrálu auty a nábytkem z 60. let. K tomu ještě rozvěsili nástřely plakátů pro jeho nový film a vytáhli staré warnerácké logo, takže je jasné, že mu klidně snesou i modré z nebe.

Proč auta a nábytek z 60. let? Protože se film odehrává v roce 1969 a půjde spíš o dobovou fresku než o přímočarý krvavý thriller. Původně se mluvilo o tom, že se děj točí kolem Charlese Mansona a vraždy herečky Sharon Tate a jejích přátel. Mansona je ale ve filmu zhruba tolik jako Hitlera v Hanebných panchartech a celkový styl se přirovnává hlavně k Pulp Fiction.

Jak to vypadá s rozpočtem? Ten se má držet kolem 100 milionů dolarů (tedy stejně jako u Djanga) a Quentin ho samozřejmě utratí za hvězdy. V obsazení by se totiž mohli objevit Brad Pitt, Jennifer Lawrence, Margot Robbie, Samuel L. Jackson nebo Leonardo DiCaprio a nově se do bitvy zapojil i Tom Cruise.

Všechno dost záleží na tom, jaké studio se filmu ujme a jaké dohody se podaří vyjednat. Ať už to ale dopadne jakkoliv, Quentin chce dostat solidní procenta z tržeb (ne ze zisku!) a nikdo nepochybuje o tom, že mu (velmi pravděpodobný) úspěch tohohle bijáku přihraje nejpohodovější důchod všech dob.

---

Vytáhni v hospodě: Mezi producenty filmu se přidal David Heyman, který má na kontě potterovskou sérii a Gravitaci. Ale nebojte se, stoprocentně to bude eRko.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace