Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Další trilogie Star Wars se blíží!

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

dashiva

Presne ako píše Bobby6killer. Pri SW je to hlavne o tom svete v ktorom sa to odohráva. Marvelovky sa väčšinou odohrávajú na Zemi, až na výnimky, ale tie sa dajú od seba ľahko odlíšiť napr. Strážci galaxie a Thor. Ale inak je to hlavne o jednotlivých postavách takže to menej znalý ľudia nevnímajú ako jeden obrovský svet. Akonáhle ale pustíš akýkoľvek film zo sveta SW je to proste SW. Proste vidíš svetelné meče, vesmírne lode a už vieš o čo ide. V tom je ten rozdiel.
392918
Presne ako píše [b]Bobby6killer[/b]. Pri SW je to hlavne o tom svete v ktorom sa to odohráva. Marvelovky sa väčšinou odohrávajú na Zemi, až na výnimky, ale tie sa dajú od seba ľahko odlíšiť napr. Strážci galaxie a Thor. Ale inak je to hlavne o jednotlivých postavách takže to menej znalý ľudia nevnímajú ako jeden obrovský svet. Akonáhle ale pustíš akýkoľvek film zo sveta SW je to proste SW. Proste vidíš svetelné meče, vesmírne lode a už vieš o čo ide. V tom je ten rozdiel.
dashiva
0 0
reagovat
takze keby old republic isla ako serial na tu ich novu sluzbu? ci aj to bude zase raz family friendly pg13 sracka?
392917
takze keby old republic isla ako serial na tu ich novu sluzbu? ci aj to bude zase raz family friendly pg13 sracka?
0 0
reagovat
Fakt si přeju trilogii o Revanovi, jenže samotná Old Republic je příliš temná pro Disney
392916
Fakt si přeju trilogii o Revanovi, jenže samotná Old Republic je příliš temná pro Disney
0 0
reagovat

dashiva

Taky nad tím přemejšlím :D Podle mě to je daný ještě tím, že Marvelovky jsou mnohem víc o těch konkrétních postavách, který se nějak střídají, zatímco Star Wars, Pán Prstenů nebo Harry Potter jsou hlavně o těch světech, kde se odehrávají, a lidi moc neodlišují, jestli tam zrovna hraje hlavní úlohu ten nebo ten.
392915
Taky nad tím přemejšlím *:D* Podle mě to je daný ještě tím, že Marvelovky jsou mnohem víc o těch konkrétních postavách, který se nějak střídají, zatímco Star Wars, Pán Prstenů nebo Harry Potter jsou hlavně o těch světech, kde se odehrávají, a lidi moc neodlišují, jestli tam zrovna hraje hlavní úlohu ten nebo ten.
dashiva
0 0
reagovat

ok, možno máte pravdu chlapci

možno nie. Uvidíme časom. Vlastne hneď pri premiere Sola. 
Jak to nedá aspoň čísla GotG, tak sa asi budúškrabať na hlave, to ej pravda.

To s tým odlíšením:
zaujímavé, že to všetci vnímate takto. Marvelpoužíva prakticky rovnakú farebnú paletu, prepája série
"hosťovačkami", má s vínimkami relatívne podobnú atmosféru vo
všetkých filmoch...
A vám sa napriek tomu zdá, že sú to oveľaodlíšiteľnejšie série, ako keby sa v SW odohrávala jedna séria v staroveku,
druhá za čias E4-E6, a tretia v "súčasnosti" (E7 - E12).

Asi to tak je, keď to tak vnímate viacerí. Hádaťsa nebudem.
392914
možno nie. Uvidíme časom. Vlastne hneď pri premiere Sola.  Jak to nedá aspoň čísla GotG, tak sa asi budúškrabať na hlave, to ej pravda. To s tým odlíšením: zaujímavé, že to všetci vnímate takto. Marvelpoužíva prakticky rovnakú farebnú paletu, prepája série "hosťovačkami", má s vínimkami relatívne podobnú atmosféru vo všetkých filmoch... A vám sa napriek tomu zdá, že sú to oveľaodlíšiteľnejšie série, ako keby sa v SW odohrávala jedna séria v staroveku, druhá za čias E4-E6, a tretia v "súčasnosti" (E7 - E12). Asi to tak je, keď to tak vnímate viacerí. Hádaťsa nebudem.
ok, možno máte pravdu chlapci
0 0
reagovat
Nemám z toho pocit, že by se chtěli věnovat Starý republice... :-
392913
Nemám z toho pocit, že by se chtěli věnovat Starý republice... *:-*
0 0
reagovat
Souhlas s Karlem. Spin offy je moc nepresvedcili, ze je to spravna cesta, i proto ta trilogie s nejakou hlubsi latkou a vetsim soustredenim na kvalitu.
Jinak Bob Iger rikal, ze budou chtit reciklovat maximum dekoraci pro budouci filmy, i to muze napovedet.
A Spiker- pisu primo pod tebou, ze Rian vede trilogii, reziruje ale jen prvni dil. A pise scenar. Treba pak da treti, ale celou trilogii urcite ne. Na film potrebuji tri roky a pokud je budou dal delat s dvouletym odskokem, bude to muset delat nekdo jiny, jako u probihajici trilogie. Kazdopadne ta zprava je super, Rian je moje vekova kategorie a pri prvni trilogii si stejne jako hral s panackama a lodema Star Wars, vedle JJ si neumim predstavit vhodnejsiho kandidata (i kdyz Kenobiho by mohl udelat Steven
392912
Souhlas s Karlem. Spin offy je moc nepresvedcili, ze je to spravna cesta, i proto ta trilogie s nejakou hlubsi latkou a vetsim soustredenim na kvalitu. Jinak Bob Iger rikal, ze budou chtit reciklovat maximum dekoraci pro budouci filmy, i to muze napovedet. A Spiker- pisu primo pod tebou, ze Rian vede trilogii, reziruje ale jen prvni dil. A pise scenar. Treba pak da treti, ale celou trilogii urcite ne. Na film potrebuji tri roky a pokud je budou dal delat s dvouletym odskokem, bude to muset delat nekdo jiny, jako u probihajici trilogie. Kazdopadne ta zprava je super, Rian je moje vekova kategorie a pri prvni trilogii si stejne jako hral s panackama a lodema Star Wars, vedle JJ si neumim predstavit vhodnejsiho kandidata (i kdyz Kenobiho by mohl udelat Steven
0 0
reagovat
Designové i koncepční pojetí SW je tak unikátní, že si myslím, že "pouze" průzkum nového koutu galaxie s novými hrdiny úplně stačit nebude.
Marvelovky, byť mají taky mnohé styčné plochy v koncepci, se designem snaží alespoň částečně navodit pocit pestrosti. Takže byť každý pozná příbuznost Strange, Civil war a Strážců na prvou dobrou (neboť filmařsky se jede podle tvrdého mustru), tím, na co se divák má koukat to ale obzvlášťňují natolik, že tri Marvelovky ročně úplně v pohodě udrží a diváci se nepřejí - i díky konceptu filmového seriálu.
SW tohle úplně ustát nemůžou a imo si to Uvědomuje i Myšák. Navíc je v pozici, kdy nepotřebuje zoufale jednu jedinou dojnou sérii. Tu má v Marvelu a svých remacích zavedenou, nemluvě o animácích z vlastní i Pixar stáje. A když už je řeč o Pixaru - jde vidět, že dva releasety se jim zatím moc neosvědčují.
Nene SW si nechá Disney maximálně jednou za rok jako korunní klenoty a vlajkovou loď. Jde vidět, že spin-offy po Rogue One a především po problémech se Solem se jim tolik neosvědčují a pokud bude Solo míň, jak terno, byť slušný (finanční) výsledek, spin-offy daj na chvíli k ledu. V tuhle chvíli by měli mít už oznámený ten třetí, co měl být po devítce a místo toho jsme dostali - oznámení o nové trilogii. Myslím, že se jim to možná bude zdát bezpečnější - neboť byť může být vidina 1.5B nádherná, sami letos viděli, že nejsilnější a zavedené série můžou "chcípnout" prakticky ze dne na den - Transformeři a především citelně jejich Piráti. Tohle si u SW nelajznou, aby si rozbili nejvýnosnější značku.
392910
Designové i koncepční pojetí SW je tak unikátní, že si myslím, že "pouze" průzkum nového koutu galaxie s novými hrdiny úplně stačit nebude. Marvelovky, byť mají taky mnohé styčné plochy v koncepci, se designem snaží alespoň částečně navodit pocit pestrosti. Takže byť každý pozná příbuznost Strange, Civil war a Strážců na prvou dobrou (neboť filmařsky se jede podle tvrdého mustru), tím, na co se divák má koukat to ale obzvlášťňují natolik, že tri Marvelovky ročně úplně v pohodě udrží a diváci se nepřejí - i díky konceptu filmového seriálu. SW tohle úplně ustát nemůžou a imo si to Uvědomuje i Myšák. Navíc je v pozici, kdy nepotřebuje zoufale jednu jedinou dojnou sérii. Tu má v Marvelu a svých remacích zavedenou, nemluvě o animácích z vlastní i Pixar stáje. A když už je řeč o Pixaru - jde vidět, že dva releasety se jim zatím moc neosvědčují. Nene SW si nechá Disney maximálně jednou za rok jako korunní klenoty a vlajkovou loď. Jde vidět, že spin-offy po Rogue One a především po problémech se Solem se jim tolik neosvědčují a pokud bude Solo míň, jak terno, byť slušný (finanční) výsledek, spin-offy daj na chvíli k ledu. V tuhle chvíli by měli mít už oznámený ten třetí, co měl být po devítce a místo toho jsme dostali - oznámení o nové trilogii. Myslím, že se jim to možná bude zdát bezpečnější - neboť byť může být vidina 1.5B nádherná, sami letos viděli, že nejsilnější a zavedené série můžou "chcípnout" prakticky ze dne na den - Transformeři a především citelně jejich Piráti. Tohle si u SW nelajznou, aby si rozbili nejvýnosnější značku.
0 0
reagovat
Pre mňa by bolo ideálne, keby boli ep 8 a 9 super filmy a prepadli by. Mali by sme cool novú trilógiu a bol by už okolo toho kľud. :D
392909
Pre mňa by bolo ideálne, keby boli ep 8 a 9 super filmy a prepadli by. Mali by sme cool novú trilógiu a bol by už okolo toho kľud. *:D*
0 0
reagovat

Dashiva

Tak se necháme překvapit no. Podle mě by si pod sebou podřízli větev stejně jako to letos udělal druhej Lego film v jednom roce. Přijde mi to podobný jako by chtěli točit třeba tři filmy ze světa Harryho Pottera ročně.
392908
Tak se necháme překvapit no. Podle mě by si pod sebou podřízli větev stejně jako to letos udělal druhej Lego film v jednom roce. Přijde mi to podobný jako by chtěli točit třeba tři filmy ze světa Harryho Pottera ročně.
Dashiva
0 0
reagovat

Bobby6killer

to je síce všetko pekné, ale E8 a E9 dajú isto aspoň 1,5miliardy každá. 
Solo sa budú pokúšať predať ako SW komédiu, aosobne neverím, že by to mohlo mať menší úspech ako GotG, čo na rozbeh série
bohato stačí.

Ak to dá 700 - 800 mega, tak rovno odklepnú druhýa tretí diel.
Ak to dá cez miliardu, tak zrejme odklepnú ajďalších pár spin-off projektov.
A už to pôjde.

A to s tými settingami - ak dajú volačo z"iných kútov galaxie", ako sa zatiaľ teda tvári nová trilógia + old
republic + spin off serie = to už máš rovno 3 separátne línie, ktoré sa môžu a
aj budú líšiť jak poňatím, tak dizajnom.
Ľuďom to bude stačiť.

Toto už môže zastaviť jedine brutálny prepadtržieb (E8 "iba" miliarda, solo 500m...)
392907
to je síce všetko pekné, ale E8 a E9 dajú isto aspoň 1,5miliardy každá.  Solo sa budú pokúšať predať ako SW komédiu, aosobne neverím, že by to mohlo mať menší úspech ako GotG, čo na rozbeh série bohato stačí. Ak to dá 700 - 800 mega, tak rovno odklepnú druhýa tretí diel. Ak to dá cez miliardu, tak zrejme odklepnú ajďalších pár spin-off projektov. A už to pôjde. A to s tými settingami - ak dajú volačo z"iných kútov galaxie", ako sa zatiaľ teda tvári nová trilógia + old republic + spin off serie = to už máš rovno 3 separátne línie, ktoré sa môžu a aj budú líšiť jak poňatím, tak dizajnom. Ľuďom to bude stačiť. Toto už môže zastaviť jedine brutálny prepadtržieb (E8 "iba" miliarda, solo 500m...)
Bobby6killer
0 0
reagovat

Muf

Myslel jsem tím settingem, schopnostma postav, žánrem atd. To že scénář je vždycky podle jednoho mustru je věc jiná :D Ale spousta lidí, když jde na strážce galaxie nebo třeba captaina americu tak nemá pocit že jde na to samý. Zatímco když jdeš na epizodu VIII nebo film o Hanu Solovi tak tam proste takový rozdíl nevidím.
392906
Myslel jsem tím settingem, schopnostma postav, žánrem atd. To že scénář je vždycky podle jednoho mustru je věc jiná *:D* Ale spousta lidí, když jde na strážce galaxie nebo třeba captaina americu tak nemá pocit že jde na to samý. Zatímco když jdeš na epizodu VIII nebo film o Hanu Solovi tak tam proste takový rozdíl nevidím.
Muf
0 0
reagovat
Osobne me Star Wars unavuji uz ted, protoze jsem nevidel nic noveho. Uprimne i ta nova Lucasova tripogie je furt svezi. To co zatim Disney kuti je Marvelovsky paskvil.
392905
Osobne me Star Wars unavuji uz ted, protoze jsem nevidel nic noveho. Uprimne i ta nova Lucasova tripogie je furt svezi. To co zatim Disney kuti je Marvelovsky paskvil.
0 0
reagovat

U Marvelu je každej film fakt diametrálně odlišnej

No určitě, možná s váma tak jakoby uplně nesouhlasím :o
392904
No určitě, možná s váma tak jakoby uplně nesouhlasím *:o*
U Marvelu je každej film fakt diametrálně odlišnej
0 0
reagovat

dashiva

Já tomu nevěřím. U Marvelu je každej film fakt diametrálně odlišnej. U Star Wars to i přes žánrovou pestrost vždycky prostě budou Star Wars, bude tam podobná technika, podobné oblečení, podobná hudba atd. A neumím si představit to fakt mít každých půl roku nebo i častěji:-. Ono bude stačit když teď bude EVIII a Solo půl roku po sobě a už podle mě trochu tu únavu ze SW uvidíme.
392903
Já tomu nevěřím. U Marvelu je každej film fakt diametrálně odlišnej. U Star Wars to i přes žánrovou pestrost vždycky prostě budou Star Wars, bude tam podobná technika, podobné oblečení, podobná hudba atd. A neumím si představit to fakt mít každých půl roku nebo i častěji*:-*. Ono bude stačit když teď bude EVIII a Solo půl roku po sobě a už podle mě trochu tu únavu ze SW uvidíme.
dashiva
0 0
reagovat

fakt sme si nemysleli, že bude pauza

skôr si myslíme, že ak budu SW pokračovať v miliardovom trende, tak nás do pár rokov čakajú 2 filmy ročne, a časom zrejme aj 3.
Presne po vzore Marvelu.
392902
skôr si myslíme, že ak budu SW pokračovať v miliardovom trende, tak nás do pár rokov čakajú 2 filmy ročne, a časom zrejme aj 3. Presne po vzore Marvelu.
fakt sme si nemysleli, že bude pauza
0 0
reagovat

speta.jr

"which is separate from the episodic Skywalker saga, Johnson will introduce new characters from a corner of the galaxy that Star Wars lore has never before explored."
392901
"which is separate from the episodic Skywalker saga, Johnson will introduce new characters from a corner of the galaxy that [i]Star Wars[/i] lore has never before explored."
speta.jr
0 0
reagovat
si to tady zas tak nemalujte, pujde o tu trilogii co naznacila Kennedy minuly tyden, takze pokracovani s Kylem atp. => neprime potvrzeni kdo neumre a neprime potvrzeni, ze Rey neni  Skywalker 
392899
si to tady zas tak nemalujte, pujde o tu trilogii co naznacila Kennedy minuly tyden, takze pokracovani s Kylem atp. => neprime potvrzeni kdo neumre a neprime potvrzeni, ze Rey neni  Skywalker 
0 0
reagovat
Tak jestli s tou novou trilogií začnou hned po epizodě IX a budou to stále prokládat stories, tak máme se Star Wars vystaráno do roku 2025 ne?
392896
Tak jestli s tou novou trilogií začnou hned po epizodě IX a budou to stále prokládat stories, tak máme se Star Wars vystaráno do roku 2025 ne?
0 0
reagovat
YEES :D:+ Ja som to tušil, že toto príde, konečne, síce som ešte nevidel Johnsonovu epizodu VIII, ale ako tu podo mnou spomínal SociálniPripad, asi sú s ním nadmieru spokojní, keď mu dajú do rúk ďalšiu trilógiu (aj keby len prvú epizódu;)). Dúfam že sa to už konečne nebude točiť okolo Skywalkerovcov a príde konečne niečo nové, neviem sa dočkať už teraz.

Hrdo sa hlásim k teamu Old Republic 8)
392894
YEES *:D**:+* Ja som to tušil, že toto príde, konečne, síce som ešte nevidel Johnsonovu epizodu VIII, ale ako tu podo mnou spomínal [b]SociálniPripad[/b], asi sú s ním nadmieru spokojní, keď mu dajú do rúk ďalšiu trilógiu (aj keby len prvú epizódu*;)*). Dúfam že sa to už konečne nebude točiť okolo Skywalkerovcov a príde konečne niečo nové, neviem sa dočkať už teraz. Hrdo sa hlásim k teamu [b]Old Republic[/b] *8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se