Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak se dalo dohromady hvězdné divadlo ze třetího Thora?


ikona
KarelR
Kevin Feige odmítá prozradit, kde je Sif, ale s radostí se podělil o historku, která líčí pozadí asgardského divadla. 

ČLÁNEK PROZRAZUJE CAMEA, TAKŽE ČTĚTE NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ

Pokud jste viděli třetího Thora, možná vás překvapilo divadelní představení, jež inscenuje smrt Lokiho z minulého dílu. Fanoušci Westworldu ihned poznali Lukea Hemswortha v roli Thora (Chrisův bratr se o ní kdysi ucházel...) a milovníci Jurského parku určitě nepřehlédli Sama Neilla jako Odina. Není dvakrát těžké vysvětlit, jak se tihle dva ocitli na place. Řadě lidí ale vrtá hlavou, proč je ve filmu Matt Damon, který si zahrál umírajícího Lokiho.

V rozhovorech se o tomhle detailu samozřejmě moc nemluvilo. Kevin Feige teď ale konečně odhalil pár detailů, a jestli si myslíte, že Damona sehnal Marvel, tak jste na omylu:

Z legrace nás napadlo, že by si Luke Hemsworth mohl zahrál Thora, a Taika se znal díky Honu na pačlověky se Samem Neillem, který souhlasil s tím, že se ujme Odina. Ale kdo by mohl být Loki? Pořád jsme nemohli přijít s dobrým nápadem, až Chris Hemsworth jen tak mimochodem prohlásil: "A co kdybych se zeptat svého kamaráda Matta?" "Jakého Matta?", povídám. A on to: "Mého kamaráda Matta Damona." "OK. Jasně, Chrisi. Určitě. Zeptej se svého kamaráda Matta Damona. Ten na to rozhodně nekývne." "Ale kývne. Prostě přiletí." No a Matt Damon je najednou na place v kostýmu Lokiho. I s parukou. Máme fotky, na kterých je Tom Hiddleston v kostýmu Lokiho vedle Matta Damona v kostýmu Lokiho. Jsou neskutečné!

Přežil Damonův špičkový herec Ragnarok? Podle Feigeho je stále naživu a klidně se může objevit v nějaké další marvelovce. Buďte tedy u Avengers 3 a 4 ostražití, v asgardském komparzu nemusí být jen kupa neznámých tváří...

---

Vytáhni v hospodě: Pokud máte skvělou paměť, určitě víte, že už si Matt Damon Lokiho jednou zahrál. Tadááá!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace