Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Všechny prachy světa bez Kevina Spaceyho!


ikona
Mr. Hlad
all the money in the worldchristopher plummerkevin spaceymark wahlbergridley scott
Ridley Scott se rozhodl necelé dva měsíce před premiérou své novinky přeobsadit Kevina Spaceyho.  

Mít teď v šuplíku projekt s Kevinem Spaceym je dost o hubu a lidi by pravděpodobně do kina přišli spíš na romantickou komedii s Charlesem Mansonem než na něco, v čem hraje držitel dvou Oscarů, který je možná sexuální predátor. Netflix se se Spaceym rozloučil a jak to bude dál s House of Cards nejspíš brzy zjistíme, luxus něčeho podobného ovšem rozhodně nemá Ridley Scott. Jeho drama Všechny prachy světa, ve kterém Spacey hraje miliardáře J. Paula Gettyho, jehož vnuka unesou a žádají za něj obří výkupné, měl mít premiéru na konci roku a šilhal po Oscarech, ale s tímhle hercem v jedné z hlavních rolí je víceméně jasné, že by z toho byl průšvih. 

 

Co s tím? Odložit na příští zimu? Někdy to funguje, Spaceyho případ ale nejspíš za rok nevyšumí. Do šuplíku a prostě čekat? To by byla už kvůli ambicím škoda a navíc se příští rok bude stejným případem zabývat seriál Trust, kde si zahrají Donald Sutherland, Brandan Fraser nebo Hilary Swank a těžko říct, jestli by pak film někoho zajímal. Ridley Scott se tedy hecnul a rozhodl se svůj film dostat do kin v plánovaném termínu. A bez Spaceyho. 

 

Zástupci Sony Pictures, Imperative Entertainment, ale i herecké hvězdy Mark Wahlberg a Michelle Williams se jednohlasně shodli na tom, že se najde nový herec, Spaceyho scény se přetočí a nahradí ho v nich Christopher Plummer. Z tohohle rozhodnutí může mít celkem radost Ridley Scott, který Plummera původně do role J. Paula Gettyho chtěl, ale studio trvalo na slavnějším jménu. Na výsledku se snad tohle přeobsazení zásadně neprojeví, Spacey byl na place údajně jen nějakých osm nebo deset dní a Scott s Plummerem jsou tak velcí profíci, že by to měli zvládnout a američtí diváci v kině v prosinci nic nepoznají. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace