Diskuze k článku Vražda v Orient expresu: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

váš komentář



zrušit
13.11.2017 20:37:34

Za mě velká spokojenost. Filmy a ani knihu jsem neznal, takže o to více jsem si užil film. Pevná režie, po herecké stránce super, a film má spád a dost dobře baví. Na podruhé to bude lepší. 8/10

0 0
11.11.2017 19:47:35

Tak konečně biják, na kterej se moc těším!!!

0 0
11.11.2017 19:28:36

Au, to "Rotten" na Rotten Tomatoes jen jasně ukazuje jak blbej je algoritmus toho webu.
Ale bohužel, řídí se tím až moc lidí... :-

0 0
11.11.2017 17:17:35

MorusRubra

Spoiler tagy!

0 0
11.11.2017 16:19:18

Bratr

0 0
11.11.2017 15:19:25

Malý dotaz - spoiler

Jak je napojen na rodinu Armstrongových Pierre Michel?

V knize a starších filmech je napojen přes svou dceru Susanne/Paulette/Francoise, ale v tomto filmu ho hraje třicátník, moc mladý na dospělou dceru.

0 0
11.11.2017 12:13:06

Cival

to bolelo :D

0 0
11.11.2017 11:56:53

8/10

Skvělej Branagh, výborná Pfeiffer a překvapivě ani ty papírově nejslabší články Ridley s Deppem nijak neselhaly. Navíc to je vizuálně fakt krásný, vlak a jeho okolí jsou pěkně využitý, no a Doylova hudba taky baví. Jen škoda toho tempa, v některejch pasážích to hrozně drhlo (což bohužel upozadilo Dench s Dafoem). A je pravda, že to mezi ostatními adaptacemi nijak nevyčnívá, jen se to obstojně zařazuje mezi ty dvě (teď už tři) povedené.
Každopádně poslední třetina byla hodně silná a konec dost emotivní, to bych dopředu fakt nečekal, jak mě to finále dostane. A to jsem knihu četl, takže jsem nebyl překvapen.
Nakonec tak spokojenost, i když to silně vytáhla až ta pečlivě vygradovaná závěrečná třetina. Doufám aspoň v oscarový nominace za kameru, výpravu a Pfeiffer s Branaghem by si taky něco zasloužili (ačkoliv Michelle možná spíš za matku!).

0 0
11.11.2017 11:30:08

Skvělý. Moc se mi to líbilo. Jsem člověk nepolíbený předchozími verzemi (já vím...), takže zážitek o to silnější. Perfektní podzimní film.:+ 

0 0
10.11.2017 19:10:41

Cival

Ale celkom má, až na občasné úlety. Ale samozrejme som to myslel ironicky, vaše recenzie mám rád :+

0 0
10.11.2017 18:59:02

CIVAL

Když chci videt zajímavou herecku, pustim si něco s Meryl Streep. Obecne jich ale není tolik, aby sly prehazovat vidlemi, nebo abychom to resili u kazde stabajzny... :-)

0 0
10.11.2017 18:48:48

Cival

Rozhodne ne... ;)

0 0
10.11.2017 18:48:04

Btw prijde nekomu Daisy Ridley opravdu zajimava herecka?;)

0 0
10.11.2017 18:46:54

Jedendvatri: protoze pepo leckdy nema vkus :)

0 0
10.11.2017 17:00:37

Vyborny. Branagh je buh jak pred, tak za kamerou. Pokracovani ano :+

0 0
10.11.2017 16:45:02

pepo

Prečo na Moviezone nepíšeš recenzie ty? Furt tu musím čítať siahodlhé kydy a prehrýzť sa cez tri nudné odstavce recenzie kým sa dozviem či je to dobré. A takto to mám stručne a jasne. ;)

0 0
10.11.2017 15:49:55

Moc dobré to bylo. Trochu jsem se bála, ale Branagh to natočil s pokorou a láskou k předloze. Evidentně si užil i roli před kamerou, jeho Poirot je jiný, ale strašně mě bavil. Pokračování bych dala s velkou chutí. Zklamaná jsem byla jen na začátku, kdy Hladem slibovaný přístav nebyl v Jeruzalémě, ale Jaffě. :D:D:D

0 0
10.11.2017 13:12:16

ESGALNOR
Tak srovnávat třetí skoro stejný film s předělávkami Disneyho pohádek je řekl bych trochu vedle. Přeci jen je to třetí film v podstatě toho samého, pochopitelně s jinými herci a jiným vizuálem, ale stále stejný. Pohádky od Disneye jsou kreslené pohádky a zfilmované více méně nebyly, takže je to řekl bych dost jiné. Čímž nechci schvalovat nebo neschvalovat ani jedno. Obojí je dělaný pro peníze. Jen u toho Orient Expresu mě jen jiní herci přijdou fakt zbytečný.

0 0
10.11.2017 07:43:16

Já byl spíše zklamán. Čekal jsem asi něco ve stylu Sherlocka Holmese s Downeym. Ten visuál a hudba byly povedený. Nejvíc mě tam bavil Johny Depp. Zbytek cestujících byl takovej nevyraznej/nudnější. Předchozí verze ani knihy jsem neviděl/nečetl a ani to neplánují.
Přitom ten úvod v Istanbulu byl dost dobrej.
6/10

0 0
09.11.2017 23:28:14

Popiči film  9/10

0 0
Komentáře
© copyright 2000 - 2017.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se