Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Robot pro Toma Hankse


ikona
Mr. Hlad
biosgame of thronesmiguel sapochniktom hanks
Tom Hanks si chce vyzkoušet science fiction a postaví si vlastního robota.  

Tom Hanks maká v Hollywoodu už pěkných pár let a v žebříčku nejlepších herců všech dob bychom ho asi našli hodně vysoko. Málokdo umí tak dobře ztvárnit „obyčejné chlapy“ a i když i on občas šlápne vedle, pořád je víceméně jisté, že i když bude film stát za prd, Hanks odvede minimálně slušný výkon. Žánry už si vyzkoušel téměř všechny, ale postapokalyptickou sci-fi snad ještě nenatočil. Dobrodružné filmy s nějakou tou mystikou jo, to zvládá, ale vědeckofantastickému žánru se donedávna vcelku vyhýbal. To se ale teď mění s jeho novinkou BIOS

 

Děj se bude odehrávat v budoucnosti, kdy jakási katastrofa zničila celý svět a zbytky civilizace jsou v ruinách. Hanks si tu zahraje stárnoucího vynálezce, jemuž se povede stvořit robota, který má jediný úkol. Ne zachránit zbytky lidstva nebo tak něco, ale postarat se o hrdinova psa, až jeho páníček umře. A díky tomu zjistí, co je to láska, přátelství a takové ty věci. Možná to vypadá jako svérázný pokus o variaci na pixarovku VALL-I, ale vůbec by nás nepřekvapilo, kdyby z toho vylezlo nějaké peklo ve stylu Šíleného Maxe, režírovat totiž bude Miguel Sapochnik. Ten má na starost největší, nejkrvavější a nejepičtější epizody Hry o trůny a natočil i neprávem zapadlou sci-fi Repo Men, v níž Jude Law vyřezával lidem orgány, když neměli na splátku půjčky. No uvidíme, co tenhle televizní řezník provede se zápletkou, která působí podezřele krotce. Natáčet by se mělo už začátkem příštího roku. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Herců, kteří berou nebo brali dvacet milionů za film, je celkem dost. Podle časopisu Entertainment Weekly je ale Hanks jediný, kdo si takové prachy fakt zaslouží. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace