Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Další plány pro Star Wars

příspěvky 1 - 13 Napsat příspěvek

@verbst

Schválně jsem se mrknul, kolik toho za těch 3,5 let tvoří ofiko kánon a už je to pořádná palba. :D
Já využívám služby Amazonu, když nemám fyzické výtisky, pro komiksy a audioknihy. Samostatnou kapitolou jsou pak hry a další merch. Samo, že není v lidských silách vstřebat úplně všechno. Ale o všem si aspoň udržuju přehled... a když se k tomu ještě připočte EU, teda Legends... není toho málo. Být fanboy něco stojí. :))
392293
Schválně jsem se mrknul, [url=http://starwars.wikia.com/wiki/Timeline_of_canon_media]kolik toho za těch 3,5 let[/url] tvoří ofiko [url=http://starwars.wikia.com/wiki/Canon]kánon[/url] a už je to pořádná palba. *:D* Já využívám služby Amazonu, když nemám fyzické výtisky, pro [url=https://www.comixology.com/search?search=star+wars]komiksy[/url] a [url=https://www.audible.com/search/138-7696100-2073646?advsearchKeywords=star+wars&sprefixRefmarker=nb_sb_ss_i_0_5&sprefix=Star+]audioknihy[/url]. Samostatnou kapitolou jsou pak hry a další merch. Samo, že není v lidských silách vstřebat úplně všechno. Ale o všem si aspoň udržuju přehled... a když se k tomu ještě připočte EU, teda Legends... není toho málo. Být fanboy něco stojí. *:))*
@verbst
0 0
reagovat

jonnas

Tyjo, kde bereš čas to všechno vstřebávat? :o:+:D
Já už rok čtu starou Legends o Obi-Wanovi, protože mě to strašně nebaví a k těm novejm cannon books jsem se ještě vůbec nedostal... :D
392286
Tyjo, kde bereš čas to všechno vstřebávat? *:o**:+**:D* Já už rok čtu starou Legends o Obi-Wanovi, protože mě to strašně nebaví a k těm novejm cannon books jsem se ještě vůbec nedostal... *:D*
jonnas
0 0
reagovat

@mecano

Pořád mi nějak uniká smysl toho rýpání, ale budiž... A zase tak mladý nejsem, ale je to fajn slyšet. :))

Víme, že na Ahch-To je Luke nejméně dva roky. Ale také, že ještě před šesti lety byl Ben Solo jeho žák. Někdy v tom mezidobí se z něho stal "Jedi killer" a Luke odešel do ústraní. Ale proč se mu pak nepostavil, když První řád v té době ještě v galaxii nikdo pořádně neregistroval? Ano, z trilogie Aftermath víme, že se z padlého Impéria zformoval v Unknown Regions. Stejně tak z Bloodline víme, že Luke i Leia Snoka znají, nebo minimálně ví, s čím to mají čest. On sledoval Bena dokonce už před narozením. Proč? Na obě otázky odpovídá Lukův exil. Zároveň se skrývá a zároveň hledá, jak Snoka porazit. Snoke je totiž prastarý Force user, kterého nějaká Světlá a Temná strana moc netankují. Jak se zmiňuje v novelizaci k TFA, v Kylovi se snoubí oba póly. A jak varoval Han, Snoke ho pouze využívá... chce totiž jeho moc, životní sílu nebo jen prostě Sílu, aby mohl plně zregenerovat po probuzení. Lukovi pomáhal s hledáním tajemství Síly zástupce Církve Síly, Lor San Tekka. V komiksu dokonce objevil relikvii, kterou lze ovládat pouze oběma protipóly současně, tedy rovnováhou. A z toho Journal of the Whills v prvním chrámu jediů vychází. Je tedy jen logické, proč měl u sebe část mapy k Lukovi. Jak do toho všeho zapadá Rey a kdo to vůbec je, na to zatím odpověď neznáme. Těžko ale někdo může považovat za náhodu, že žila na Jakku, stejně jako Tekka. Na planetě, kde došlo k definitivní porážce Impéria a zárodku Prvního řádu. Btw. Lukův status krásně ilustrují příběhy v nejnovější The Legends of Luke Skywalker - člověk si udělá dobrou představu, proč ho tak galaxie, a Rey, vnímá.

Druhá věc je, že spousta věcí se z narativního hlediska změnilo i v průběhu produkce (v TFA měl meč Skywalkerů mnohem větší úlohu). Nedělám si iluze, že by měl Abrams (čti Disney) komplet vymyšlený závěr současné trilogie; nechávají se otevřená vrátka pro různé směry. Takže spousta linek zůstane neuzavřených, tak aby nejprve kostra dávala smysl, a postupně se budou vyplňovat mezery knížkami, komiksy, možná seriály a bude se ukrutně retconovat. Protože love. Ale stejně je to zábava. 8)
392280
Pořád mi nějak uniká smysl toho rýpání, ale budiž... A zase tak mladý nejsem, ale je to fajn slyšet. *:))* Víme, že na Ahch-To je Luke nejméně dva roky. Ale také, že ještě před šesti lety byl Ben Solo jeho žák. Někdy v tom mezidobí se z něho stal "Jedi killer" a Luke odešel do ústraní. Ale proč se mu pak nepostavil, když První řád v té době ještě v galaxii nikdo pořádně neregistroval? Ano, z trilogie Aftermath víme, že se z padlého Impéria zformoval v Unknown Regions. Stejně tak z Bloodline víme, že Luke i Leia Snoka znají, nebo minimálně ví, s čím to mají čest. On sledoval Bena dokonce už před narozením. Proč? Na obě otázky odpovídá Lukův exil. Zároveň se skrývá a zároveň hledá, jak Snoka porazit. Snoke je totiž prastarý Force user, kterého nějaká Světlá a Temná strana moc netankují. Jak se zmiňuje v novelizaci k TFA, v Kylovi se snoubí oba póly. A jak varoval Han, Snoke ho pouze využívá... chce totiž jeho moc, životní sílu nebo jen prostě Sílu, aby mohl plně zregenerovat po probuzení. Lukovi pomáhal s hledáním tajemství Síly zástupce Církve Síly, Lor San Tekka. V komiksu dokonce objevil relikvii, kterou lze ovládat pouze oběma protipóly současně, tedy rovnováhou. A z toho Journal of the Whills v prvním chrámu jediů vychází. Je tedy jen logické, proč měl u sebe část mapy k Lukovi. Jak do toho všeho zapadá Rey a kdo to vůbec je, na to zatím odpověď neznáme. Těžko ale někdo může považovat za náhodu, že žila na Jakku, stejně jako Tekka. Na planetě, kde došlo k definitivní porážce Impéria a zárodku Prvního řádu. Btw. Lukův status krásně ilustrují příběhy v nejnovější The Legends of Luke Skywalker - člověk si udělá dobrou představu, proč ho tak galaxie, a Rey, vnímá. Druhá věc je, že spousta věcí se z narativního hlediska změnilo i v průběhu produkce (v TFA měl meč Skywalkerů mnohem větší úlohu). Nedělám si iluze, že by měl Abrams (čti Disney) komplet vymyšlený závěr současné trilogie; nechávají se otevřená vrátka pro různé směry. Takže spousta linek zůstane neuzavřených, tak aby nejprve kostra dávala smysl, a postupně se budou vyplňovat mezery knížkami, komiksy, možná seriály a bude se ukrutně retconovat. Protože love. Ale stejně je to zábava. *8)*
@mecano
0 0
reagovat

jonnas

promin, Jonasi, jsi na me moc chytrej, nestacim ti. Zrejme jsi pouzil anglicky vyraz (protože je to dneska mezi mladymi kúl). 
Pojdme zpatky k Lukovi a AchTo. Rikals, ze tam byl jen dva roky, pak ze tedy dva az šest..my vime, ze Ben všechno porubal šest let dozadu, z nejake knizky, ted jej nasla Rey. z TFA se zdalo, ze zmizel davno, coz dva roky uplne nejsou, šest sice taky ne, ale je to vic nez dva. Myslis tedy, ze ty 4 roky hledal ten chram, nebo uz vedel kde je a sel najisto? A co ta mapa, co ji nasel Lor San Teka? Ta sedi do diry ve velke mape v R2. Kde se vzala? Kdy ji Luke vytvoril? Musel prece nejdriv najit AchTo, pak udelat rošádu s mapama...pise se to nekde?
392273
promin, Jonasi, jsi na me moc chytrej, nestacim ti. Zrejme jsi pouzil anglicky vyraz (protože je to dneska mezi mladymi kúl).  Pojdme zpatky k Lukovi a AchTo. Rikals, ze tam byl jen dva roky, pak ze tedy dva az šest..my vime, ze Ben všechno porubal šest let dozadu, z nejake knizky, ted jej nasla Rey. z TFA se zdalo, ze zmizel davno, coz dva roky uplne nejsou, šest sice taky ne, ale je to vic nez dva. Myslis tedy, ze ty 4 roky hledal ten chram, nebo uz vedel kde je a sel najisto? A co ta mapa, co ji nasel Lor San Teka? Ta sedi do diry ve velke mape v R2. Kde se vzala? Kdy ji Luke vytvoril? Musel prece nejdriv najit AchTo, pak udelat rošádu s mapama...pise se to nekde?
jonnas
0 0
reagovat

@mecano

Ano, charakter je osobnost a to doslova i přeneseně, jak píšeš. Co na tom nechápeš? :D Trolling ti moc nejde, ale základní myšlenku jsi určitě pobral. 
392271
Ano, charakter je osobnost a to doslova i přeneseně, jak píšeš. Co na tom nechápeš? *:D* Trolling ti moc nejde, ale základní myšlenku jsi určitě pobral. 
@mecano
0 0
reagovat

jonnas

postava a charakter jsou slova stejného vyznamu? Aha...vidíš doted jsem myslel, ze postava je nejaka osoba a charakter je vlastnost te které osoby....clovek se uci cely život :-) 
392270
postava a charakter jsou slova stejného vyznamu? Aha...vidíš doted jsem myslel, ze postava je nejaka osoba a charakter je vlastnost te které osoby....clovek se uci cely život :-) 
jonnas
0 0
reagovat

speta.jr

Preco ti so SW avatarmi su skoro vzdy najvacsi hateri? :D
392269
Preco ti so SW avatarmi su skoro vzdy najvacsi hateri? *:D*
speta.jr
0 0
reagovat

@mecano

To jsou synonyma, takže o jednom a témže. ;)
392243
To jsou synonyma, takže o jednom a témže. *;)*
@mecano
0 0
reagovat
Jsem zmateny, mluvime o filmovych postavach nebo o jejich charakterech?
392241
Jsem zmateny, mluvime o filmovych postavach nebo o jejich charakterech?
0 0
reagovat

Dafuq?

Kennedy nic takového neřekla, alespoň ne přímo. Pouze prozradila, že přemýšlejí příběhově za EPIX s postavami Rey, Poeem, Finnem, BB-8. Když si to poslechnete, vyznívá to tak, že těmi charaktery popisuje jednu časovou linku a teď přemýšlí, co bude po ní, ne že oni budou její součástí.
392237
Kennedy nic takového neřekla, alespoň ne přímo. Pouze prozradila, že přemýšlejí příběhově za EPIX s postavami Rey, Poeem, Finnem, BB-8. Když si to [url=https://www.youtube.com/watch?v=tm32FFFbAOk&t=5m37s]poslechnete[/url], vyznívá to tak, že těmi charaktery popisuje jednu časovou linku a teď přemýšlí, co bude po ní, ne že oni budou její součástí.
Dafuq?
0 0
reagovat
Nač ta panika? Klidně to může být normální Abramsovský mlžení 8)
392231
Nač ta panika? Klidně to může být normální Abramsovský mlžení *8)*
0 0
reagovat
Takže se jim nic nestane v dalších dvou dílech? Tohle oznamování plánů X let dopředu mě celkem sere, teď když vím že se chystají další příběhy s Rey, Finnem. Není důvod se o ně strachovat v epizodách VIII a IX. 
392224
Takže se jim nic nestane v dalších dvou dílech? Tohle oznamování plánů X let dopředu mě celkem sere, teď když vím že se chystají další příběhy s Rey, Finnem. Není důvod se o ně strachovat v epizodách VIII a IX. 
1 0
reagovat
Jupiiii... kdybych si vcera neuvedomil, ze me osud kazdee z novych postav vubec nezajima a proto jeste nemam listek, tak bych chrochtal blahem. :D
392223
Jupiiii... kdybych si vcera neuvedomil, ze me osud kazdee z novych postav vubec nezajima a proto jeste nemam listek, tak bych chrochtal blahem. *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se