Diskuze k článku Zabití posvátného jelena: Recenze

příspěvky 1 - 16 Napsat příspěvek

váš komentář



zrušit
01.11.2017 15:55:07

... pokud tim tedy nemyslel Rimsy vlhkost vaginy, ale stav obliceje (jak si myslim). Jestli psal o vagine tak je dobytek :D Hlavne hraje roli preci to, ze je Nicole nejproslulejsi botoxova/voskova figurina dneska, nejde o to, ze starne...

0 0
01.11.2017 15:52:47

Abyste se neposrali :D

0 0
01.11.2017 15:36:33

#játaky

KARLOS +1

0 0
01.11.2017 14:58:37

Rimsy: To určitě ne. Spíš mi to příjde u tebe zbytečně "dehonestující". Něco podobného bych spíš čekal u dejme tomu Civala (kdyby to nebyla jeho dívka vlhkých snů ;), než u tebe :).

0 0
01.11.2017 13:59:49

Ajaj!

Tak jestli všechny ty aktuální #metoo kampaně mají vést k tomu, že se nemá komentovat, jak vypadá herečka ve filmu, tak potěš koště :D letos v Oklamaném to Nicole seklo, v Sedmilhářkám (soudím z pár ukázek) byla vyloženě sexy, zatímco tady má obličej natažený až běda. Nevím, jestli to bylo namaskováním pro roli, nebo se natáčení sešlo s nějakou tou čerstvou plastikou, každopádně tady pro mě vypadá tak, jak jsem napsal - jen pro představu případných diváků. Nic proti ní jako osobě nemám a ani její normální vzhled nesoudim, pouze roli ve filmu. 
Ještě že jsem nenapsal, že Farrellovi ty vousy slušej, to bych se dopustil asi taky nějakýho hodnocení... :)) Nepřehánějme to pls :+

0 0
01.11.2017 13:15:50

Ad Nicole

Souhlasím s KARLOSEM a Lilitkou. Jako žena vnímám přívlastek "lehce vysychající" jako zbytečně zraňující. Nicole mám jako herečku moc ráda a návrat na výsluní jí moc přeju. Sedmilhářky jsou dlouhodobě v plánu.

Na film jsem jinak zvědavá od prvního traileru, takže recenze potěšila :).

0 0
01.11.2017 09:25:06

Jak Rimsyho texty považuju za výborné, s "lehce vysychající" ujel i v mých očích. ?)

0 0
01.11.2017 08:33:25

Rober

Nejde mi o genderovou korektnost, ale o úctu k lidem.  A určitě bych nesrovnávala přívlastek "zarostlý" s "vysychající" zvláště, když to to popisuje spíše postavu Ferrella a ne herce. 
A fakt, že někdo pustí ženu v tramvaji sednout ještě neomlouvá, že je ji schopný slovně urážet.

0 0
01.11.2017 04:13:18

Podepisuju Sedmilhářky (ikdyž český název nechápu), boží minisérie.8)

0 0
31.10.2017 23:07:28

BTW, viděl už někdo s Nicol Sedmilhářky? Doporučuji. :+

0 0
31.10.2017 21:01:17

Lilitka

Napsal: Opět se v hlavní roli objeví Colin Farrell, tentokrát notně zarostlý a provádějící trochu podivné sexuální hrátky se svou ženou v podání lehce
vysychající, stále však charismatické
Nicole Kidman.

Co je na tomhle špatného? Padesátiletá žena se snad má za svůj věk stydět a nikde ho už neuvádět? Ta současná politická, genderová, rasová a další korektnost už je na přeshubu. Ženská je ženská a já ji vždycky podržím dveře a v tramvaji pustím sednout. Na rovnoprávnost ať si hraje jinde. A padesátiletá babička je prostě starší ženská a nevidím důvod, proč to neuvést. A pokud jí to bude slušet jako Nicole Kidmanové, Marisse Tomei (zdravím tetu May ;)) nebo třeba Carle Gugino, vždycky se na ně rád podívám jinýma, než platonickýma očima 8)

0 0
31.10.2017 19:44:43

Hlavně aby v recenzi na film, ve kterém je herečce kolem padesátky nezazněl dehonestující přívlastek s narážkou na věk, protože to je na postavě určitě nejdůležitější. Zajímavé číst v kontrastu s nedávnými osvícenými články na téma sexismu a harašení v Hollywoodu. Už jsem se bála, že se blýská na lepší časy.
Na film si ale určitě zajdu.

0 0
31.10.2017 17:13:07

Já se těším, ale nevím jestli na to jít do kina nebo si počkat na doma.

0 0
31.10.2017 12:56:29

niečo mi vraví, že ma ten film zabije :D:D:D

0 0
31.10.2017 12:02:25

Špičák protrpen skoro celej, u Humra už napůl, tak touhle „rovnicí“, z tohodle budu nadšenej :D Ne, je fakt, že tohle je pro mě zajímavý už od ukázek.

0 0
31.10.2017 10:21:47

Já ti dám lehce vysychající. :D Nicole je pořád kus. ;)

0 0
Komentáře
© copyright 2000 - 2017.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se