Diskuze k článku Killing Gunther: Recenze

příspěvky 1 - 8 Napsat příspěvek

váš komentář



zrušit
25.10.2017 02:34:37

Jinak film je fakt sračka, ale ten Arnieho country song, to mě neskutečně pobavilo - link

0 0
25.10.2017 02:22:35

Neměla to, jak se převlékal za ostatní, být narážka na Total Recall? Tam se taky převtělil do té tlusté ženy... a jak odhazoval ty masky, tak mi to tak přišlo, že to tak dělá záměrně, ale to by asi byla na tvůrce moc sofistikovaná narážka :D 

0 0
23.10.2017 21:27:23

Mr. Hlad

Jo pod to se podepisuju :D Svojí fosforově zelenou krví

0 0
23.10.2017 20:06:48

Jak dopadla schwarzeneggerovská komedie?

Říká se, že když je v podtitulu recenze otázka, tak je hodnocení vždycky špatné. Na MovieZone to platí docela často - ne-li pořád. :D8)

0 0
23.10.2017 19:48:02

Leonidas I.

Arnie se baví, to je fajn a je to na něm i docela vidět. Ale mohl by to prostě dělat v lepším filmu :)

0 0
23.10.2017 19:38:22

Ale myslim to v dobrým a vím,že Mr. Hlad taky páč vím,že na Arniem taky vyrůstal :-)

0 0
23.10.2017 19:33:34

Jako taky mě to štve,že se legenda a průvodce celým mým mládím na stará takhle ponižuje. Ale na druhou stranu zkuste to brát jako on: má to prostě na háku a užívá života dokud to jde. A že je to trapas? No a? Kdo z nás ho vlastně  může soudit?

0 0
23.10.2017 18:40:27

Ruku na srdce, kdo u tohohle nečekal průser? Vždyť to působilo debilně už z upoutávek. Škoda legendy na takový odpad.

0 0
Komentáře
© copyright 2000 - 2017.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se