Diskuze k článku My Little Pony Film: Recenze

příspěvky 1 - 17 Napsat příspěvek

váš komentář



zrušit
15.10.2017 15:34:40

Podle me to nejde takhle smahem odsoudit. Je treba k tomu mit neco nacteno.

14.10.2017 12:37:13

"Už jen název ústředního království poníků, Equestrie, evokuje principiálně vynucenou rovnost všech jeho obyvatel."

Ten název je odvozen od latinského slova pro koně ne pro equalitu/rovnost.Je mi jasné že tohle tady asi nemůžu napsat aby někdo necítil potřebu si do mě rejpnout s tím že sem "hnidopich".Recenze je jinak velmi vtipná Rimsy.A kdo ví,třeba to tvůrci opravdu myslelli tak aby to evokovalo jak latinské slovo pro koně tak výraz pro rovnost("equality" v anglině a "aequalitatem" v latině).

13.10.2017 23:35:13

jo, recenze potěšila, pobavila :+

13.10.2017 23:26:34

Konečně jste Rimsymu dali kvalitní film, na kterém taky mohl pořádně předvést své schopnosti analýzy, a ne jen pořád ten hollywoodskej popcorn :+:D

13.10.2017 20:36:11

Kvůli takovýmhle recenzím miluji MovieZone. Rimsy je borec. Doufám, že recenze na Bajkery bude taky takhle dobrá.

13.10.2017 20:26:06

Rimsy, tys to zase zabil :D:D:D :+

13.10.2017 17:29:58

Zo začiatku som si nevšimol ten sarkazmus a asi prvý odstavec som si vravel "Čože? on to je nakonec chytrý a mnohavrstevný film o priatelstve a farebných poníkoch? :D 

13.10.2017 17:20:49

merlin

a taky jako vsichni prvne Tracer? :)) hlavne ze ji menili pozy volove, a pritom ja to sakra hledana cica na pornhubu :DD

jinak to jsou pony jednorozci, proto se jim rika ponici, kone by byli moc velci a z neho jednorozec vychazi, proste cute verze :)

13.10.2017 16:53:51

Dokonale napsaná recenze :+:D

13.10.2017 15:45:25

Chvilku jsem se bal, ze Rimseymu  konecne hrablo z tech vsech hovadin, na ktery musi koukat. I kdyz...mozna jo

13.10.2017 15:17:02

Godlike

No dovol!:( Googlím Overwatch jako slušný úchylák!:D

13.10.2017 11:56:24

Merlin

Možná by to chtělo přestat googlit "My Little Pony porn".:D

13.10.2017 11:46:52

Chtěl jsem napsat, jestli taková recenze na moviezone není zbytečná. Ale po přečtení musím říct, že není! ;)

13.10.2017 11:26:30

Jen Rimsy mě může přinutit, abych až do konce dočetl recenzi na něco pro mě tak zbytečného :D:+.
Spíš by mě ale zajímala sexuologická analýza toho, proč při hledání prasáren na internetu vždy nacházím znepokojivě velké množství dost zvrhlého My Little Pony porna:o

13.10.2017 11:18:59

Proč tam pořád čtu Homokrál místo Hromokrál?

13.10.2017 09:13:15

budu spát

Zítra jdu s dětmi a s neteřemi 8)

13.10.2017 08:21:25

:D:D:D

Komentáře
© copyright 2000 - 2017.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se